Brže izišli nego ušli...

Nije držalo vodu: Neke slavne osobe prebrzo su sklapale brak

Carmen Electra , zvijezda "Baywatcha", zaljubila se 1998. godine u košarkaša Dennisa Rodmana. Nakojn četiri mjeseca veze, stupili su u Las Vegasu u brak. Samo devet dana kasnije, Rodman je anulirao vjenčanje...
Lifestyle / Zabava | 11. 12. 2018. u 12:10 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: WireImage / Lyle Lovett i Julia Robert

Mnoge slavne osobe udavale su se ili ženile više puta, a jedan od razloga neuspjeha njihovih brakova su i prebrze odluke da se ode pred oltar. Neki su se vjenčavali nakon samo nekoliko tjedana, a u najboljem slučaju nekoliko mjeseci poznanstva.

Tako je Julia Roberts, koja je od 2002. godine u braku s kamermanom Daniela Moderom, ranije imala pomalo neobičan brak s pjevačem Lyleom Lovettom, s kojim se 1993. godine vjenčala nakon samo tri tjedna ljubavne veze. Iako ''brak na brzaka'', trajao je dvije godine.

Renee Zellweger, koja je do togo trenutka više bila okrenuta filmskoj karijeri, vjenčala se 2005. godine s country pjevačem Kennyjem Chesneyjem, za kojega se ne može kazati kako je previše poznat izvan Amerike. Do vjenčanja, par je u vezi bio tri mjeseca.

Nakon romantičnog vjenčanja na Virgin Islandsu, njihov je brak potrajao četiri mjeseca, a prilikom razvoda oboje su kao razlog naveli obmanu. Kako i zašto su jedno drugo obmanuli, ostalo je tajnom.

Foto: etonline /  Britney Spears i Kevin Federline

Pjevačica Britney Spears je 2004. godine stupila u brak s plesačem Kevinom Federlineom, nakon samo tri mjeseca poznanstva. Spears je 2006. podnijela zahtjev za razvod, a par je tada već imao dvoje zajedničke djece.

Carmen Electra , zvijezda "Baywatcha", zaljubila se 1998. godine u košarkaša Dennisa Rodmana. Nakojn četiri mjeseca veze, stupili su u Las Vegasu u brak. Samo devet dana kasnije, Rodman je anulirao vjenčanje, uz obrazloženje da taj čin nije napravio ''pri zdravoj pameti''. Nedugo potom par se još jednom pokušao zbližiti, ali je 1999. sirena ipak označila kraj utakmice.

Foto: HuffPost / Carmen Electra i Dennis Rodman

Legenda boksa Muhammed Ali upoznao je 1964. godine konobaricu imenom Sonji Ro i samo mjesec dana nakon toga stupili su u brak. Razveli su se 1996. godine. Muhammed Ali je preminuo 2016. godine.

Glumac Nicolas Cage je 2004. godine također upoznao jednu konobaricu u koju se zaljubio do ušiju. Alice Kim, kako se djevojka zvala, radila je u jednom restoranu u Los Angelesu i tada je imala 19 godina. Dva mjeseca kasnije otišli su pred oltar. Njihov je brak potrajao do 2016. godine.

Foto: Celebrity Insider / Nicolas Cage i Alice Kim

Američka glumica Nikki Reed bila je sedam mjeseci u vezi s glazbenikom Paulom McDonaldom, a onda su se odlučili za brak. Vjenčali su se 2011. godine, a razveli tri godine kasnije.

Kanadska pjevačica Avril Lavigne upoznala je u srpnju 2012. godine kolegu Chada Kroegera, pjevača grupe Nickelback, a već u kolovozu su se zaručili. Vjenčanje je uslijedilo tek naredne godine, a već 2015. došlo je do razvoda.

Foto: Nicki Swift / Chad Kroeger i Avril Lavigne

Glumac Bradley Cooper, koji je trenutačno živi s modelom Irinom Shayk, bio je u prošlosti oženjen glumicom Jennifer Esposito. Njih dvoje bili su četiri mjeseca u jednoj intenzivnoj ljubavnoj vezi, da bi se vjenčali u listopadu 2006. Već u svibnju 2007. godine Jennifer je podnijela zahtjev za razvod.

Kopirati
Drag cursor here to close