Stradao u prometu

Miljenik mnogih zvijezda: Glazbenik LaShawn Daniels poginuo u 42. godini

''S dubokom tugom potvrđujemo tragičnu smrt našeg voljenog supruga, oca, člana obitelji i prijatelja LaShawn Danielsa, koji je bio žrtva kobne prometne nesreće u Južnoj Karolini'', navela je u izjavi njegova supruga.
Lifestyle / Zabava | 05. 09. 2019. u 11:16 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Dobitnik Grammyja i kantautor i producent, LaShawn Daniels tragično je preminuo u 42. godini. Njegova supruga April Daniels potvrdila je tužnu vijest izjavom da se dogodila automobilska nesreća u Južnoj Karolini.

''S dubokom tugom potvrđujemo tragičnu smrt našeg voljenog supruga, oca, člana obitelji i prijatelja LaShawn Danielsa, koji je bio žrtva kobne prometne nesreće u Južnoj Karolini'', rekla je u izjavi.

Tijekom karijere surađivao je s mnogim velikim zvijezdama, a proslavile su ga one sa ženskom grupom Destiny's Child, Lady Gagom, Beyonce, Jennifer Lopez, Spajsicama ali i preminulim Michaelom Jacksonom i Whitney Houston.

Video: Destiny

Neke od najpoznatijih pjesama koje je napisao za spomenute zvijezde su: 'The Boy is Mine', 'Lose My Breath', 'Telephone', 'If You Had My Love' i 'It’s Not Right But It’s Okay'.

Njegova supruga priznala je da on bio čovjek kojemu si mogao vjerovati i koji je bio stup koji je držao cijelu obitelj na okupu. ''Željeli bismo izraziti našu iskrenu zahvalnost za neprestanu ljubav'', iskreno se zahvalila.

 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 

With Love, from The Family!  In lieu of flowers, donations can be made to the Lashawn Daniels Memorial Fund on PayPal at [email protected]

Objavu dijeli April Daniels (@iamaprildaniels)

Tugu su izrazile i zvijezde glazbene scene.

''Izgubljen sam. LaShawn Daniels preminuo? !!!! Ovaj čovjek je moje vokalne sposobnosti dignuo na nove razine. Jedan od najsmješnijih ljudi s najboljim srcem. Rijedak talent i lijepa duša'', napisao je na Twitteru glazbenik Dawn Richard.

Video: Jennifer Lopez - If You Had My Love (Official Video)
Kopirati
Drag cursor here to close