Zvijezda izbora

Karleuša zasjenila čak i Vučića

Za razliku od provokativnih izdanja na koja je regionalna publika navikla, Jelena je ovoga puta od glave do pete bila u bijelom.
Lifestyle / Zabava | 04. 04. 2022. u 08:29 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Popularna srpska pjevačica Jelena Karleuša ispunila je svoju građansku dužnost te je u nedjelju izašla na izbore. Glasala je na svom biračkom mjestu u Beogradu, a srpski mediji prenose kako će se do sljedećih izbora pričati o njezinu stajlingu.

Za razliku od provokativnih izdanja na koja je regionalna publika navikla, Jelena je ovoga puta od glave do pete bila u bijelom.

Na sebi je imala bijelu haljinu s dubokim dekolteom i preko bijeli kaput, a sve je iskombinirala s bijelim šeširom s mrežastim detaljem preko lica te cipelama iste boje.

Još neki dan Jelena je u intervjuu za Kurir otkrila da će glasati za Aleksandra Vučića te je objasnila zbog čega mu daje podršku, prenosi Showbuzz.hr

"Majstor je objasnio kako se radi posao", između ostalog je rekla. Smatra kako je biti predsjednik Srbije u ovako teškim vremenima velika muka, a smatra da ondje ne postoji opozicija.

Izazovnim izdanjima Karleuša nerijetko izazove veliku pažnju javnosti, a svakim novim istupom iznenadi i vojsku svojih obožavatelja.

Kopirati
Drag cursor here to close