Sava centar

Josipa Lisac proslavila 70. rođendan koncertom u Beogradu

Glazbena diva Josipa Lisac proslavila je Dan zaljubljenih i svoj 70. rođendan u petak navečer emotivnim dvosatnim koncertom u ispunjenom Sava centru u Beogradu
Lifestyle / Zabava | 15. 02. 2020. u 10:14 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: PR / Koncert Josipe Lisac u Beogradu

Glazbena diva Josipa Lisac proslavila je Dan zaljubljenih i svoj 70. rođendan u petak navečer emotivnim dvosatnim koncertom u ispunjenom Sava centru u Beogradu, gdje je oduševljena beogradska publika mogla da uživa u zahtjevnim, a besprijekornim izvedbama njenih brojnih hitova kakvi su "Boginja", "Gdje Dunav ljubi nebo" ili "Magla".

Nezavisne novine prenose kako je Josipa već u početku izvela klasike sa početka karijere "O jednoj mladosti" i "Dok razmišljam o nama", isprva rekavši da uopće večeras "ne bi govorila o godinama", ali se malo kasnije našalila kako je njena "brojka monstruozna, metuzalemska!"

"Na tom putu kroz vrijeme, jednom dugačkom putu, pitaju me: Josipa kakvi su vaši planovi? Kažem: Ne znam, i sutra je novi dan", rekla je Josipa pozdravljena burnim aplauzima.

U pratnji odličnog, nadahnutog benda, u kome su bili gitarista Elvis Penava, bubnjar Borna Šercar, basista Davor Črnigoj i klavijaturista Toni Starešinić, Josipa je izvela i novije pjesme poput "1000 razloga", "Tebi putujem" i "Tu".

Priznala je i da je "najviše veseli ta nepredvidivost" pri izvođenju prearanžiranih, džeziranih verzija starih pjesama.

Specijalni gost koncerta bio je Vukašin Marković, frontmen beogradskog benda Irie FM. Josipa je sa pjevačem i trombonistom Markovićem, uz pomoću klavijaturiste Save Miletića, izvela Irie FM hit "Putevi".

Završnicu koncerta obilježili su veliki hitovi "Hir, hir, hir", "Danas sam luda" i "Magla", i na kraju simbolično "Ispočetka", poslije čega su Josipa i bend ispraćeni dugotrajnim ovacijama iz Sava centra.

Kopirati
Drag cursor here to close