"Ćiro u publici umjesto na pozornici"

Jacques Houdek 'opleo' po organizatorima dočeka: Vatreni su zaslužili daleko više

"Čujem da je u publici na Trgu bio i legendarni Ćiro Blažević... U PUBLICI? Zaista? Nitko se nije sjetio čovjeka dovesti na pozornicu da kaže par riječi? ", upitao je Houdek.
Lifestyle / Zabava | 19. 12. 2022. u 11:07 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Pjevač Jacques Houdek nezadovoljan je organizacijom dočeka Vatrenih na Trgu bana Josipa Jelačića, a svoje je nezadovoljstvo javno objavio na Facebooku, prenosi Jutarnji.hr

"Doček naših VELIČANSTVENIH VATRENIH - na našu veliku žalost - debakl. Sveopće REVANJE i kaos. Gdje je nestao SADRŽAJ??? Gdje je koncept, režija, emocija? Kakve su to izvedbe? Voditelji jednako iritantni, nevjerojatno nešto... Gdje su kockice na koje smo tako ponosni, kao vizualni identitet? Gdje je neki video, film koji bi npr. povezao ova tri mega uspjeha naše reprezentacije; 1998/2018/2022? Vatreni su zaslužili daleko više. Čujem da je u publici na Trgu bio i legendarni Ćiro Blažević... U PUBLICI? Zaista? Nitko se nije sjetio čovjeka dovesti na pozornicu da kaže par riječi? Nakon što je gospodin Dalić onako predivno i ganutljivo posvetio broncu Ćiri... Pa kaj je z glavama? Šteta. Velika šteta! VATRENI, VI STE NAŠ PONOS! HVALA! Vaš uspjeh ostaje zapisan zauvijek! Sve ostalo je ionako nebitno. No, bitno je reći ISTINU!!! HRVATSKA IZNAD SVIH", napisao je Jacques.

Nije Jacques Houdek jedini koji nije zadovoljan organizacijom dočeka. Svoje nezadovoljstvo brojni građani su izrazili na društvenim mrežama, a zamjerke se samo nižu.

Kopirati
Drag cursor here to close