Vila i milijuni

Hefnerova udovica nije ostala kratkih rukava: Ipak je nešto dobila

Hugh je posljednjoj ženi ostavio sedam milijuna dolara vrijednu vilu koju joj je kupio 2013. godine.
Lifestyle / Zabava | 01. 10. 2017. u 13:29 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Iako se pričalo da joj neće ostaviti ništa, 60 godina mlađa udovica Hugha Hefnera, Crystal Harris, ipak nije ostala kratkih rukava nakon njegove smrti.

Hugh je posljednjoj ženi ostavio sedam milijuna dolara vrijednu vilu koju joj je kupio 2013. godine te iznos od pet milijuna dolara, piše TMZ.

Vila koju je Crystal naslijedila ima četiri spavaće sobe, "walk in" ormar, pet kupaonica, stol za poker te ogroman bazen. Hugh ju je kupio za nešto manje od pet milijuna dolara, no sada joj je vrijednost porasla, piše Index.hr.

Ipak, takva nekretnina dolazi s visokim mjesečnim troškovima pa se u kolovozu iznajmljivala za 25 tisuća dolara mjesečno, a u rujnu je oglas nestao pa u njoj vjerojatno netko već živi.

Bogatstvo Hugha Hefnera procjenjuje se na 43 milijuna dolara, a to ne uključuje Playboy vilu koju je u srpnju prodao za 100 milijuna dolara svom susjedu Darenu Metropoulosu pod uvjetom da u njoj može ostati do smrti. Njegovo bogatstvo razdijelit će njegova djeca, a nešto će dobiti i dobrotvorne udruge.

Kopirati
Drag cursor here to close