Mostar

FOTO| Goca Tržan ispunila obećanje - Sjajan koncert!

Jedna od najpopularnijih pop pjevačica u regiji, Goca Tržan, nakon punih šest godina ponovno je zapjevala u Mostaru
Lifestyle / Zabava | 19. 10. 2023. u 22:10 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

"Kosača je ozbiljan zalogaj, da se ne lažemo, a ja volim ozbiljne i velike izazove. Inače sam poznata po tome da se nikada ne hvatam onoga što neću sjajno uraditi. Ovo će biti sjajan koncert", rekla je najavljujući večerašnji koncert u Kosači Goca Tržan za Bljesak.info, a koliko se može vidjeti svoje obećanje je i ispunila.

Foto: Bljesak.info / Koncert Goce Tržan u Kosači

Prepuna velika dvorana u HD herceg Stjepan Kosača, večeras je odjekivala Gocinim pjesmama, a njen prvi solistički koncert ispunio je očekivanja.

Večerašnji koncert ima naziv "Za drage ljude" jer u Mostaru ima puno dragih ljudi.

Foto: Bljesak.info / Koncert Goce Tržan u Kosači

"Mostar ima vrlo specifičnu energiju i vrlo specifičan temperament i vrlo smo bliski po tom temperamentu. Bit će lijepo, emotivno, temperamentno. Nekako čini mi se da smo zaboravili da je koncert prije svega sviranje i pjevanje uživo. Nisu samo led ekrani, vjetar u kosi i imaš haljinu ovakvu ili onakvu, kako bi rekao Dave Grohl iz Foo Fightersa 'izađi na binu i sviraj ako smiješ i ako umiješ'", istaknula je Tržan ranije.

Foto: Bljesak.info / Koncert Goce Tržan u Kosači

Na ranije pitanje zašto je za koncert odabrala Kosaču, Tržan odgovara kroz smijeh, kako je sada "malo više kazališna žena".

"Mislim da je vrijeme da dođem na mjesto koje više priliči i meni i mojim godinama. Nije da ne volim klubove, ali nekako sam malo više kazališna žena. Mogu i u klubovima, imam više energije nego ove djevojčice, i imam još dovoljno snage, ali Kosača je pravi izbor", istaknula je Tržan. 

A koliko se Goca i Mostar vole, govori i činjenica kako je publika za večerašnji koncert imala priliku i izabrati i pjesme koje će slušati.

Foto: Bljesak.info / Koncert Goce Tržan u Kosači

Goca Tržan ranije je na Bljesak podcastu Sredinom voditeljice Mie Bojičić razgovarala o svemu, od poljoprivrednog fakulteta, glume do glazbe.

Goca ima i svoju emisiju na K1 televiziji u Srbiji, snima vlogove, ali i bez dlake na jeziku kritizira brojne društvene promjene, fenomene i stanja. Jer, kako kaže ''nema potrebu da bude samo lijepa, nego i da nešto kaže''.

Više pogledajte u podcastu.

Video: GOCA TRŽAN: NEMAM POTREBU DA BUDEM SAMO LIJEPA, ŽELIM NEŠTO I DA KAŽEM
Kopirati
Drag cursor here to close