Ljeto u Herceg etno selu u Međugorju

Đurologija na najljepšoj ljetnoj pozornici u Hercegovini

Đurologija- 90-minutni show bez premca, za dva dana će nasmijati hercegovačku publiku na ovoj najljepšoj ljetnoj pozornici u Hercegovini.
Lifestyle / Zabava | 23. 08. 2022. u 08:17 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ljeto u amfiteatru Herceg etno sela u Međugorju i ove će godine završiti na najljepši način- smijehom do suza. Naime, Đurologija- 90-minutni show bez premca, za dva dana će nasmijati hercegovačku publiku na ovoj najljepšoj ljetnoj pozornici u Hercegovini.

Svojevrsni (anti)stand up show, kako ga i sam autor Branko Đurić Đuro voli nazivati, u stvari je zbirka njegovih intimnih razmišljanja i pogleda na život koje prepričava na iskren i urnebesan način, držeći publiku u oduševljenju i gotovo neprekidnom smijehu. 

Svojim prepoznatljivim bosanskim šarmom i dugogodišnjim glumačkim iskustvom koje se posebno ogleda u njegovim kultnim projektima „Top lista nadrealista” i „Audicija”, Branko Đurić Đuro kroz „Đurologiju“ doista pruža ono najbolje od sebe. 

Ne propustite pogledati show koji je u četiri godine postojanja pogledalo već preko 350 000 posjetitelja i još uvijek ne prestaje oduševljavati. 

Zašto? Dođite provjeriti u četvrtak od 21 sat.

U prodaji je dostupan posljednji kontingent ulaznica, koje se mogu kupiti na blagajni Herceg etno sela, info pultu Mepas Mall-a i online preko kupikartu.ba

Na svoj show publiku je u Međugorje pozvao i Branko Đurić Đuro.

Kopirati
Drag cursor here to close