Pratite uživo

DJ Andrej Jelić sprema nevjerojatan set s najveće pozornice u Mostaru

Organizatori pozivaju da uživate u jednosatnom intermezzu u režiji Andreja Jelića
Lifestyle / Zabava | 23. 04. 2021. u 16:37 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ovog petka United We Stream Balkan zatvara program prve faze projekta kada će, s početkom u 23:20, sa najveće pozornice u Mostaru DJ Andrej Jelić održati nevjerojatan set uz zalazak sunca, a video će biti popraćen sa najljepšim prizorima Mostara.

''Uz jednu glazbenu razglednicu prikazat ćemo Mostar iz totalno druge perspektive, a zadržat ćemo njegovu ljepotu, emociju i tradiciju. Ovo je zasigurno najljepša razglednica Mostara koja je poslana ikada, jer je naglasak stavljen prvenstveno na prirodu i ljepote koje nas okružuju.

A household name in Bosnia and Herzegovina's club scene,  Andrej Jelic has been living and breathing music for more than...

Objavljuje United We Stream SEEČetvrtak, 22. travnja 2021.

Prije svega smatram da bi i grad trebao više koristiti medije poput ovog kako bi se prezentirao isticao svoje vrijednosti, koje ih itekako ima, a ujedno jačao svoj brand za nadolazeću turističku sezonu'', kazao je za Bljesak.info Andrej Jelić.

Organizatori pozivaju da na kanalima i mrežama UWS-a i Roof AW-a od 23.20 pogledate što je pripremljeno i da uživate u jednosatnom intermezzu u režiji Andreja Jelića. Prijenos uživo pratite na poveznici.

Andrej je ovim putem uputio i zahvalu ekipi koja je podržala realizaciju projekta, poput Zip Line-a Fortica, Promovisual studiju na izradi videa, kolegama glazbenicima te gradu i regiji na predivnim prizorima. 

Kopirati
Drag cursor here to close