Podrška Vatrenim

Bivša predsjednica opravdala "titulu" najvatrenije navijačice

Kolinda se iz Pariza javila putem društvenih mreža, točnije na svom je Facebook profilu objavila nekoliko fotografija sa stadiona na kojem je pratila utakmicu, ali i pozirala s drugim navijačima.
Lifestyle / Zabava | 14. 06. 2022. u 11:01 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Bivša predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović poznata je kao vjerna navijačica naše nogometne reprezentacije, pa nije čudo što nikako nije htjela propustiti utakmicu protiv Francuske.

Kolinda se iz Pariza javila putem društvenih mreža, točnije na svom je Facebook profilu objavila nekoliko fotografija sa stadiona na kojem je pratila utakmicu, ali i pozirala s drugim navijačima, prenosi Showbuzz

"Sretno Hrvatska! Dobro veče Francuska! Lijepo je vidjeti vas opet. Hvala svim navijačima koji su mi priredili tako toplu dobrodošlicu!", napisala je Kolinda uz objavu.

Nedavno su se u javnosti pojavile Kolindine fotografije iz 2008. godine s konstituirajuće sjednice 6. saziva Hrvatskog sabora, a koje su otkrile koliko se promijenila kroz sve ove godine. Kolinda je tada imala potpuno drugačiji imidž i bujniju frizuru, a promjene su vdljive i na njenom licu.

Otkako više nije predsjednica, više se posvetila sebi, pa nerijetko u uskim modnim kombinacijama ističe sve vitkiju figuru na kojoj joj zavide mnoge žene. Svojim dolaskom na javna događanja i dalje privlači veliku pozornost, a fotografima uvijek pozira nasmiješena od uha do uha.

Kopirati
Drag cursor here to close