Show

Brozović na sebi svojstven način proslavio pobjedu Vatrenih

Epic Broz odigrao je maestralno sve četiri utakmice Lige nacija, njegova su nas pluća vodila protiv Austrije, Danske i dvaput protiv Tricolora.
Sport / Nogomet | 14. 06. 2022. u 08:40 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Napokon je pala i Francuska! Hrvatski su nogometaši dočekali taj dan, u međusobnom desetom omjeru slavili su Vatreni s minimalnih 1:0.

Strijelac pobjedonosnog pogotka bio je hrvatski maestro Luka Modrić već u 5. minuti s bijele točke.

Prednost koju su Dalićevi nogometaši postavili na početku nisu ispuštali do samoga kraja, prenose Sportske novosti

Nakon dvoboja izbornik Dalić i kapetan Modrić, zajedno s ostalim suigračima, izjasnili su se kako ovaj trijumf smatraju jednim od najvećih u karijeri.

Ne čudi stoga što se slavlje s travnjaka prenijelo u svlačionicu. Među najzaslužnijima za veliki 'skalp' bio je Marcelo Brozović.

Epic Broz odigrao je maestralno sve četiri utakmice Lige nacija, njegova su nas pluća vodila protiv Austrije, Danske i dvaput protiv Tricolora.

Nitko mu neće uzeti za zlo što je napokon došao do priželjkivanoga predaha te si je po guštu zapalio kubanku na podu svlačionice. Na svome Instagram profilu objavio je fotografiju na kojoj je dodao: 'Kubanka gori!!!'

Na to mu je Dejan Lovren duhovito komentirao: 'Tito', a suigrač iz Intera, bosanskohercegovački golgeter Edin Džeko, komplimentirao: 'Lagan si!'.

Hrvatska će na reprezentativnome planu uzeti pauzu do rujna kada će odigrati još dvije utakmice Lige nacija s Danskom i Austrijom.

Kopirati
Drag cursor here to close