Majka ispunila obećanje

Billboard o kojem "bruji" regija: Oglasio se i Marko

Lifestyle / Zabava | 15. 06. 2023. u 16:46 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Privatna arhiva / Marko pozirao uz billboard

Marko Majkić koji se našao u žiži zanimanja zbog billboarda na kojem mu je majka uputila ispriku i čestitala na završetku fakulteta, oglasio se za Telegraf.rs.

Bio je, kaže, jako iznenađen kada je svoju fotografiju iz djetinjstva, uz majčine riječi podrške ugledao na, sada svima poznatom, billboardu na Dedinju.

Zahvalan 

Ipak, dodaje i da je zahvalan na tome što je njegova majka Dijana ispunila svoje riječi.

Marko je, priča nam, ranije dato obećanje svoje majke više shvaćao kao šalu.

"Bio sam jako iznenađen kad sam ugledao billboard, nisam to očekivao, iako je mama jednom prilikom spomenula da će se javno ispričati ako ikada završim fakultet, i to baš putem bilboarda. U tom trenutku nisam to ozbiljno shvatio, više kao šalu, ali mama je kao i uvijek ispunila svoje obećanje i iznenadila me", kaže Marko za Telegraf.rs.

Dodaje da je zahvalan majki Dijani što je njegov vjetar u leđa koji ga je poticao da ostane ustrajan u svemu, pa tako i u studiranju.

"Hvala joj na tom lijepom gestu, ali i za to što je uijvek bila velika podrška i moj vjetar u leđa za mnoge stvari u životu. Samo treba biti ustrajan i nikada ne odustati, upornost se na kraju uvijek isplati", poručio je Marko svima.

Podsjetimo, u Bulevaru kneza Aleksandra Karađorđevića na Dedinju osvanuo je billboard na kojem je majka uputila javnu ispriku svom sinu.

Isprika

"Ispričavam se sinu Marku što nisam vjerovala da će završiti fakultet. Čestitam sine, nebo je granica. Mama Dijana", glasi poruka.

Nakon ove objave, prvi put za medije i to za Telegraf.rs, oglasila se i majka Dijana koja se javno, na billboardu, ispričala svom sinu Marku i otkrila kako je došlo do toga.

"Marko je studirao Ekonomski fakultet, a tijekom školovanja se zaposlio i pauzirao studij. Nije da mu je nešto predstavljalo problem na fakultetu, nego ga je posao ponio jer se tijekom studija zaposlio i faktički je pauzirao neko vrijeme", priča Dijana.

Gubeći vjeru da će studije ikada privesti kraju dala mu je obećanje.

"Studirao je 12 godina Ekonomski fakultet u Beogradu i rekla sam mu 'ako ga završiš ja ću ti se javno ispričati i to postaviti na billboard. I zaista, kada je on ispunio svoje obećanje, ispunila sam ga i ja", rekla je Dijana.

Kako kaže, ponosna je na svog sina, a sada ima razlog za duplo slavlje jer se Marko uskoro ženi.

Kopirati
Drag cursor here to close