Sram je toksičan

Ben Affleck nikad iskrenije o svom padu na dno

Ben se u intervjuu ogolio i priznao odgovornost.
Lifestyle / Zabava | 19. 02. 2020. u 23:59 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U velikom intervjuu za ugledni The New York Times oskarovac Ben Affleck iskreno je govorio  o najvećem neuspjehu u životu, borbi s ovisnošću i o raspadu braka s glumicom Jennifer Garner.

'Najveće žaljenje u mom životu je naš razvod. Sram je stvarno toksičan. Ne postoji njegov pozitivan nusprodukt. To je samo zagrijavanje u otrovnom, groznom osjećaju niske vrijednosti i gađenja samom sebi', započeo je svoju ispovijest Ben Affleck (47).

Foto:Profimedia / Affleck i Garner razveli su se nakon 13 godina braka

'Dugo vremena sam relativno normalno konzumirao alkohol, a više sam počeo piti kada mi se brak počeo raspadati. Bilo je to 2015., 2016. godine. Moje prekomjerno uživanje u alkoholu posljedično je stvorile još više bračnih problema', iskreno je progovorio Affleck referirajući se na brak s glumicom Jennifer Garner.

Bračne razmirice potaknule su ga na zlouporabu alkohola nakon čega je završio na rehabilitaciji, a ruku spasa ponudila mu je bivša supruga.

Ben se u intervjuu ogolio i priznao odgovornost.

Foto:Profilmedia / Ruku spasa od ovisnosti ponudila mu je bivša supruga

"Za mene nije zdravo da sam previše opsjednut zbog neuspjeha. Da, napravio sam greške u životu, a zbog nekih i žalim, no iz svega toga moraš nešto naučiti i pokušati ići naprijed. Ljudi s kompulzivnim ponašanjem, kojima i sam pripadam, cijelo vrijeme imaju neku vrstu osnovne nelagode koju pokušavaju ukloniti i osjećati se bolje pa su im često izlaz jelo, piće, seks, kockanje ili kupovina. No sve to čini ti život gorim. Tada radite sve što je u vašoj moći da uklonite tu nelagodu., a tada počinje prava bol. Počinjete se nalaziti u začaranom krugu koji ne možete prekinuti. To se barem meni dogodilo", izjavio je oskarovac.

Godine 2018. godine Affleck i Garner razveli su se nakon 13 godina braka, a roditelji su dvama djevojčicama, 14-godišnjoj Violet i 11-godišnjoj Seraphini te sinu Samu kojemu je 7 godina, prenosi Gloria.hr.

 

Kopirati
Drag cursor here to close