Banja Luka voli Gibonnija

Koncert Gibonnija - više od spektakla

Kiša i loše vrijeme koje se u naletima smjenjivalo cijeloga dana, te najavljene velike nepogode ovoga puta imale su razumjevanje i sve prognozirano ostavile za neki drugi put.
Lifestyle / Zabava | 09. 06. 2018. u 13:11 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Sinoćnji koncert velike regionalne zvijezde Zlatana Stipišića Gibonnija na banjalučkoj tvrđavi Kastel bio je i više od najavljenog spektakla. Nekoliko tisuća Banjalučana i gostiju iz drugih gradova koji su Banjaluku došli zbog ovog velikog događaja uživalo je u više od 2sata  vrhunskog izvođenja najljepših Gibinih melodija.

Kiša i loše vrijeme koje se u naletima smjenjivalo cijeloga dana, te najavljene velike nepogode ovoga puta imale su razumjevanje i sve prognozirano ostavile za neki drugi put. Gibonni je u pratnji vrhunskih glazbenika i umjetnika koji čine njegov sastav, dobrom atmosferom, te odličnim izvođenjem svojih pjesama koje je mnogobrojna publika pjevala u glas, rastjerao kišne oblake.

OK team u partnerstvu sa Coca Colom koncertni spektakl organizirao je na velikom koncertnom prostoru tvrđave Kastel, koji je bio popunjen Gibinim obožavateljima. Tijekom više od 2 sata vrhunskog izvođenja ovaj splistski kantautor izveo je svoje najpoznatije melodije. Publika je u glas pjevala „Libar“, „Temperu“; „Posoljeni zrak i razlivena tinta“, „Oprosti“ i brojne duge hitove.

Ovo je bilo Gibonnijevo treće gostovanje u Banjaluci u poslednjih dvanaest godina, a Gibo i publika su se složili u jednom, da na naredni njegov koncert ne čekamo još četiri godine.

Kopirati
Drag cursor here to close