Previše i nikada dovoljno

Amerikanci poludjeli za knjigom o Trumpovu životu

Mary je psihologinja čiji je otac Trumpov najstariji brat Fred. U knjizi piše da joj je stric toksičan, čudan i da mu je varanje način života i da je omalovažavao vlastitog oca kad je obolio od Alzheimerove bolesti.
Lifestyle / Zabava | 17. 07. 2020. u 10:40 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Izgleda da mnogo ljudi želi čitati o psihološkoj pozadini aktualnog američkog predsjednika budući da su memoari Mary L. Trump, njegove nećakinje, već u prvom danu prodani u milijun primjeraka, što je rekord za izdavačku kuću Simon & Schuster, piše Hina.

Knjiga pod nazivom "Previše i nikada dovoljno: Kako je moja obitelj stvorila najopasnijeg čovjeka na svijetu", koji govore o životu u obitelji Trump i psihi sadašnjeg vrhovnog zapovjednika američkih oružanih snaga, prodani su u utorak u 950.000 primjeraka. To uključuje i pretprodaju u svim formatima.

"Knjiga 'Previše i nikada dovoljno'... postala je kulturološki fenomen i obavezno štivo za svakoga tko želi shvatiti jedinstvenu obiteljsku dinamiku koja je proizvela najmoćnijeg čovjeka u današnjem svijetu. To je istodobno otkrivajući psihološki portret i djelo povijesne važnosti", rekao je Jonathan Karp , glavni direktor izdavačke kuće Simon & Schuster.

Mary je psihologinja čiji je otac Trumpov najstariji brat Fred. U knjizi piše da joj je stric toksičan, čudan i da mu je varanje način života i da je omalovažavao vlastitog oca kad je obolio od Alzheimerove bolesti.

Američki predsjednik i njegova obitelj pokušali su sudskim putem zaustaviti objavljivanje knjige.

Too Much and Never Enough

In this revelatory, authoritative portrait of Donald J. Trump and the toxic family that made him, Mary L. Trump, a trained clinical psychologist and Donald's only niece, shines a bright light on the dark history of their family in order to explain how her uncle became the man who now threatens the world's health, economic security, and social fabric.

I predsjednikov mlađi brat Robert Trump neuspješno je pokušao blokirati objavu knjige, tvrdeći da Mary krši sporazum o neobjavljivanju potpisan 2001. godine nakon podjele djedove imovine.

Prijašnje uspješnice ovog izdavača su knjiga Boba Woodwarda "Fear: Trump in the White House," koja je prodana u 750.000 primjeraka u pretprodaji i prvog dana prodaje u rujnu 2018., zatim roman Dana Browna "Izgubljeni simbol" koji je prodan u milijun primjeraka prvog dana prodaje 2009. i nenadmašna knjiga J.K. Rowling "Harry Potter i darovi smrti" prodana u 8,3 milijuna primjeraka 2007. do kraja prvog dana prodaje.

Kopirati
Drag cursor here to close