Party za ekipu

Tata ostavio suprugu i 5-mjesečnu bebu kako bi otišao na putovanje s prijateljima

Isto tako, naglasio je kako je bila riječ o vikend-putovanju u trajanju od samo dva dana, ali ga je uzrujana supruga zvala svako malo. ''Govorila mi je da se boji, da želi da se vratim kući, ali nisam to napravio'', dodao je ovaj tata.
Lifestyle / Obitelj | 04. 08. 2023. u 14:31 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Jedan tata izazvao je burnu raspravu na društvenim mrežama nakon što je otkrio kako je ostavio suprugu i njihovu bebu od pet mjeseci kako bi otputovao s prijateljima na odmor. Kako je podijelio u svojoj objavi na Redditu, svojim je postupkom uzrujao svoju ženu. 33-godišnjak je objasnio kako je njihovo dijete u posljednje vrijeme imalo velikih problema sa spavanjem, zbog čega je njegova supruga bila iscrpljena.

Ipak, kada ga je zamolila da otkaže putovanje na koje se spremao s prijateljima kako bi joj pomogao s djetetom, on je to odbio i svejedno otišao na odmor koji su on i njegovo društvo, kako kaže, planirali mjesecima, piše Index.

''Mislim da nije pošteno što je uznemirena i ljutita što odlazim na odmor sa svojim prijateljima. Kada smo tek počeli planirati put, rekla mi je da mogu ići i sve smo rezervirali. Nekoliko dana prije putovanja promijenila je mišljenje i tražila od mene da sve otkažem. Naravno da nisam'', objasnio je.

Isto tako, naglasio je kako je bila riječ o vikend-putovanju u trajanju od samo dva dana, ali ga je uzrujana supruga zvala svako malo. ''Govorila mi je da se boji, da želi da se vratim kući, ali nisam to napravio'', dodao je ovaj tata kojeg je zanimalo kako bi ostali postupili da su bili na njegovom mjestu.

I dok su se jedni složili s njim jer je riječ o putovanju koje je trajalo samo dva dana, drugi misle da je ipak trebao ostati kod kuće kako bi svojoj partnerici pomogao oko bebe.

Kopirati
Drag cursor here to close