Našli ga u autobusu

Aktivirana policija, HGSS ... Njemica prijavila nestanak svog partnera nakon ljubavne prepirke

Na Hvaru se odigrala prava drama kada je Njemica prijavila nestanak svog partnera nakon ljubavne prepirke.
Lifestyle / Obitelj | 21. 08. 2022. u 13:26 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Na Hvaru se odigrala prava drama kada je Njemica prijavila nestanak svog partnera nakon ljubavne prepirke. Tijekom ljetovanja u pitoresknoj uvali Tvrdni dolac, par koji ima dvoje djece, žestoko se posvađao.

Nakon prepirke, koja je očigledno bila žustra i u kojoj jedno drugo nisu štedjeli, on se uputio u nepoznatom smjeru, a ona je “pokupila” dvoje djece i vratila se u Njemačku. Tamo je prijavila suprugov nestanak i tada je krenula potraga, piše Slobodna Dalmacija.

Naime, ona je u petak iz Njemačke, izvijestila svoga domaćina na otoku Hvaru, kod kojeg su boravili, da se ona vratila u Njemačku, a da je njezin suprug “nestao” dan prije, u četvrtak, i da ona ne zna kamo je otišao. Nakon što je domaćin zaprimio taj poziv, nazvao je policiju i prijavio nestanak njemačkog supruga.

Čim je policija u petak ujutro zaprimila informaciju o nestanku Nijemca, digli su sve na noge i krenuli pronaći 42-godišnjeg Nijemca kako bi o tome mogli izvijestiti njegovu suprugu, koja je u Njemačkoj čekala informacije o svojem suprugu.

Na teren su izišli policajci, vatrogasci i pripadnici Hrvatske gorske službe spašavanja (HGSS), koji su pregledavali teren, ali od Nijemca ni traga ni glasa. Policija je čak na svoje stranice stavila fotografiju i podatke o “nestalom” Nijemcu te je zamolila one koji nešto znaju o njegovu nestanku ili koji su ga vidjeli da to dojave policiji.

No Nijemac uopće nije nestao, nađen je živ i zdrav u autobusu na graničnom prijelazu Bregana, na putu za Njemačku. Policajci su s njim obavili razgovor i shvatili kako se on jednostavno odlučio sam vratiti kući, ostavivši u uvali Tvrdni dolac sve svoje stvari.

Kopirati
Drag cursor here to close