Praktični, udobni i efektni

Rebrasti badići hit su ljetne sezone

Rebraste kupaće kostime ovog ljeta viđat ćemo posvuda.
Lifestyle / Moda | 14. 06. 2023. u 15:10 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Gotovo da nema dijela vašeg ormara koji je imun na trendove. Trendovi cipela, torbi, pa čak i donjeg rublja u današnje vrijeme mijenjaju se iz sezone u sezonu.

Rastezljivo i udobno 

Isto vrijedi i za kupaće kostime. U vašoj kolekciji vjerojatno imate nekoliko omiljenih modela kupaćih kostima koji su izdržali test vremena. Ipak, sigurni smo da se kao i mi rado prepustite aktuelnim trendovima badića, piše Journal

Teksturirane tkanine zauzele su puno više komada od naših košulja, majica, i haljina. Rebrasti top apsolutni je hit već nekoliko sezona, a rebrasta tekstura savršeno se sprijateljila i s kupaćim kostimima.

Rebraste kupaće kostime ovog ljeta viđat ćemo posvuda. Njihova rastezljiva priroda čini dodatno udoban kroj, dok jedinstvena tekstura prirodno dodaje upečatljivi izgled — čineći stil lakim za uklopiti u svoj outfit za plažu.

Ima nešto u rebrastoj teksturi koja uvijek ima svoju posebnu privlačnost bez obzira na godišnje doba. Za osnovne ili basic komade, suptilne pruge na inače jednostavnom topu, džemperu ili čak mini haljini mogu u trenu začiniti modnu kombinaciju. Ovo posebno vrijedi za odjeću koja prati liniju tijela.

Može i kao outfit 

Taj mali rebrasti dodatak kupaćem kostimu može pomoći u sprječavanju iritantnog ocrtavanja, što svakako čini ugodnijim iskustvo plivanja i sunčanja na plaži.

A budući da rebrasta tekstura dodaje upečatljivu završnu obradu, većina gornjih dijelova kupaćih kostima ili jednodijelnih komada izrađenih od tkanine može poslužiti i kao improvizirane košulje ili bodiji.

Iskombinirajte ih uz par lepršavih hlača visokog struka ili traper hlačica, dodajte štikle ili capri sandale, et voila – instant outfit stvoren za vruće ljetne dane.

Brendovi se već nekoliko sezona prepuštaju rebrastom trendu, a ove godine to je nemoguće ignorirati. Brojni dizajnerski brendovi kao i oni high street u svojim ponudama imaju prekrasne rebraste modele. Moramo priznati da smo definitivno pali na čari rebrastih kupaćih kostima i teško da ćemo stati na kupnji samo jednog modela.

Koje smo sve modele rebrastih kupaćih kostima pronašli i izdvojili kao najljepše, saznajte u nastavku.

Kopirati
Drag cursor here to close