Koji je Vaš izbor?

Kupaći kostimi u 2023: 10 Top modela za vruće ljetne dane

Ljeto nam je pred vratima i sa sobom donosi vruće dane u kojima tražimo mjesta gdje se možemo osvježiti i rashladiti.
Lifestyle / Moda | 26. 05. 2023. u 11:45 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ako ste planirali svoj ljetni odmor provesti na nekoj od čarobnih plaža van države ili pak ostajete pri lokalnim kupalištima, jedna stvar je sigurna - vrijeme je za kupnju kupaćeg kostima. 

 U ovom članku Vam donosimo najpopularnije kupaće kostime u 2023. godini. Saznajte koji su to trendovi koji su osvojili srca svjetskih ljubitelja mode i koji će zasigurno biti hit ovog ljeta.

1. Jednodijelni kupaći kostim s uzorkom

/ Brineta u kupaćem kostimu gleda u daljinu
 

Zbog svoga neodoljivog printa, ovaj kostim će naglasiti ženske atribute na najbolji mogući način. Neovisno o tome odlučite li se za klasičan ili moderniji uzorak, ovaj kupaći kostim je savršen izbor za one koji žele biti u trendu i istovremeno se osjećati udobno i samopouzdano na plaži.

2. Dvodijelni kupaći kostim u raznim bojama 

/ Brineta u žutom kupaćem kostimu na plaži

Ova vrsta kupaćih kostima je uvijek u trendu i žene ga vole jer mogu birati između raznih boja i dodataka. Možete birati između zemljanih tonova ili nekih jačih boja koje se slažu s Vašim stilom i ukusom. 

Boja koja će obilježiti kupaće kostime u 2023. godini je žuta tako da se pobrinite da imate bar jedan primjerak kostima ove boje na raspolaganju. Možete birati između klasičnih dvodijelnih kostima i onih s dodacima poput nabora na gornjem dijelu kostima koji će dati dah glamura i svježine Vašem izgledu. 

3. Jednodijelni kupaći kostim s prorezom 

/ Brineta u rozom kupaćem kostimu

Čim je ovaj model postao dostupan na tržištu, žene su jednostavno poludjele za njim. Nije ni čudo jer u njemu ne možete proći nezapaženo. Ono što ovaj kostim čini intrigantnim je prorez koji pruža senzualan i privlačan izgled, otkrivajući malo kože na strateškim mjestima.  

Bilo da odaberete model s prorezom naprijed, nazad ili s bočne strane, nedvojbeno ćete postići wow efekt.  Što se tiče boja, dajte si oduška i odaberite jednobojni ili višebojni model koji najbolje odgovara Vašem ukusu.  

4. Dvodijelni kupaći kostim s gaćicama visokog struka

/ Izvor: Šaptač cipelama - Žena na plaži u retro kupaćem kostimu

 Retro je opet u modi! Ako ste jedna od žena koje inspiriraju modni trendovi koji su se nosili nekad prije, onda je ovaj model kupaćeg kostima za Vas. Ovaj model ima više varijanti tako da možete birati između gornjeg dijela bez naramenica i s njima.  

Što se boja tiče, ovaj model kupaćeg kostima ovog ljeta dolazi u jednobojnim bojama tako da možete birati iz široke palete boja i odabrati onu u kojoj se osjećate najugodnije. 

5. Jednodijelni crni kostim s V izrezom 

 /  Plavuša u crnom kupaćem kostimu u bazenu

Iako se radi o crnoj boji kupaćeg kostima, ovaj model može biti i te kako zavodljiv i elegantan, naglašavajući žensku siluetu. Ovi kostimi imaju jednostavan, ali upečatljiv V izrez koji se nalazi na prednjem dijelu.

Njegova uloga je da oblikuje dekolte na atraktivan način, dodajući dozu ženstvenosti i sofisticiranosti. Ako ne znate koji su moderni kostimi ovoga ljeta, s ovim modelom nećete pogriješiti. 

6. Jednodijelni kupaći kostim bez naramenica

  / Izvor: Zara - Plavuša leži na plaži u zelenom kupaćem kostimu

Možda nije često viđen no ovaj model kupaćeg kostima je odnedavno sve češći izbor među ženama. Baš zbog toga se nalazi na ovoj listi najpopularnijih kupaćih kostima u 2023. godini. 

Osim što je praktičan, ovaj model  bez naramenica pruža i izgled koji je privlačan i trendi. Dolazi u različitim bojama i uzorcima, pa možete pronaći onaj koji najbolje odgovara vašem stilu i osobnosti. 

7. Dvodijelni kupaći kostim s uzorkom

  / Izvor: Starcove - Žena pozira u tigrastom kupaćem kostimu

Ovaj model kupaćeg kostima je siguran izbor koji je uvijek moderan i zanimljiv. Uzorak na kupaćem kostimu dodaje dozu šarma i atraktivnosti što je svakoj ženi bitno pored činjenice da joj dobro stoji. 

Bez obzira odabarete li cvijetni, životinjski ili geometrijski uzorak, sigurno ćete se u njemu osjećati samopouzdano i odavati dojam modno osviještene žene koja odiše stilom. 

8. Dvodijelni kupaći kostim s trakama 

 / Izvor: Klix.ba - Žena leži na plaži u tigrastom kupaćem kostimu sa trakicama

Ovaj model kupaćeg kostima je osvojio žene mlađe populacije zbog svog zaigranog i zanimljivog izgleda i funkcija. Naime, ovaj kostim dolazi s tankim trakama na gornjem dijelu koje se mogu vezati naprijed ili nazad, ovisno o ukusu.

Trake dodaju dozu privlačnosti i stila, istovremeno pružajući dobru potporu i udobnost. Ovoga ljeta dolazi u plavim, zelenim i tirkiznim tonovima koje će dodatno istaknuti Vašu ljepotu i eleganciju posebno kada potamnite. 

9. Jednodijelni prugasti teksturirani kupaći kostim 

 / Žena u prugastom kupaćem kostimu na plaži

Kombinacija pruga i zanimljive teksture te vrhunska udobnost je razlog popularnosti ovog kupaćeg kostima u ovoj godini. Prugasti uzorak na kupaćem kostimu donosi dinamičan izgled. 

Pruge mogu biti različite širine i boje, stvarajući vizualni interes čineći Vas modernom i samouvjerenom ženom. Ako želite pokazati svoje modno znanje i zaintrigirati ljude oko Vas, ovaj kostim je definitivno pravi izbor. 

10. Neizostavni bikini

  / Žena u crnom kupaćem kostimu na plaži

Bikini je vrsta dvodijelnog kupaćeg kostima kojeg žene rado biraju. Jednostavan je, u njemu se možete baviti bilo kojim aktivnostima i pri tom izgledati privlačno. Zbog toga je postao popularan u povijesti i ostao na tronu sve do danas. 

Kada se radi o bojama i printovima, nema pravila i sve je stvar osobnog ukusa. Možete birati između neonskih ljetnih boja ili pak  nekih pastelnih. Idealan je za sunčanje, kupanje i uživanje u svim ljetnim radosti koje nas očekuju na odmoru. 

Zaključak

Kao što ste mogli zaključiti na osnovu ovih informacija, svijet mode kupaćih kostima u 2023. godini nudi raznolike mogućnosti. Trendovi naglašavaju samopouzdanje, udobnost i kvalitetu. 

Ono što je bitno naglasiti jeste da bez obzira je li nešto u trendu ili ne, najvažnije je da se Vi u njemu osjećate udobno i ugodno. Nadamo se da ćete kroz kombinaciju udobnosti, kvalitete i mnoštvo izbora naći idealan model za sve Vaše ljetne avanture!

Kopirati
Drag cursor here to close