Kakav gnusan čin

Uznemirujuće: Kroz prozor automobila namamio psa, izvadio pištolj i upucao ga u glavu

''Po dojavi smo došli na lice mjesta i zatekli užas'', navelo je Udruženje za zaštitu životinja i okoliša "Fortuna" iz Fojnice.
Lifestyle / Životinje | 12. 06. 2023. u 15:53 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Facebook / Ubojstvo psa u centru grada

Članovi Udruženja za zaštitu životinja i okoliša "Fortuna" iz Fojnice javili su se napoj redakciji kako bi upozorili, ali i objelodanili gnusan čin koji se dogodio u nedjelju 11. lipnja 2023. u centru Fojnice.

Kako kažu u e-mailu ''u ovom naseljenom mjestu dogodilo se bezdušno ubojstvo psa iz vatrenog oružja.''

''Čovjek je otvorio prozor, namamio psa, izvadio pištolj i direktno ga upucao u glavu. Zatim samo produžio. Po dojavi smo došli na lice mjesta i zatekli užas'', navelo je Udruženje za zaštitu životinja i okoliša "Fortuna" iz Fojnice.

Na lice mjesta pozvan je veterinar i policija, te je izvršen očevid, a na zahtjev Tužiteljstva pas je odveden na obdukciju u Sarajevo.

''Samo zamislite da se neko voza po gradu u večernjim satima i puca iz pištolja u naseljenom mjestu. To vam je dovoljan razlog za brigu i taj metak je mogao pogoditi bilo koga od vas! Pomozite nam da ovaj put slučaj dovedemo do kraja i da počinilac bude kažnjen'', stoji u objavi Udruženja za zaštitu životinja i okoliša Fortuna na službenom Facebook profilu.

 

 

Kopirati
Drag cursor here to close