:)

Slon u sobi: Tajlandska obitelj ne može se riješiti neželjenog posjetitelja

"Opet je došao kuhati", napisao je sarkastično Kittichai Boodchan ispod Facebook videa koji je snimio preko vikenda, a na kojem se vidi slonova glava u njegovoj kuhinji.
Lifestyle / Životinje | 22. 06. 2021. u 12:50 Bljesak.info
Elephant breaks into kitchen in Thailand looking for snacks

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Neke obitelji koje žive u džungli strahuju od toga na što sve noću mogu naići, no jednom kućanstvu u Tajlandu, prizor slona koji pretražuje po njihovoj kuhinji nije bio potpuni šok.

"Opet je došao kuhati", napisao je sarkastično Kittichai Boodchan ispod Facebook videa koji je snimio preko vikenda, a na kojem se vidi slonova glava u njegovoj kuhinji.

Vjerojatno vođena noćnom glađu, divovska životinja progurala je svoju glavu u Kittichaijevu kuhinju u ranim satima u nedjelju, koristeći se surlom da pronađe hranu.

U jednom trenutku, slon je podigao plastičnu vrećicu u kojoj se nalazila tekućina, kratko je pregledao, a onda je stavio u usta, dok se tu video zaustavio.

Kittichai i njegova supruga žive blizu nacionalnog parka na zapadu Tajlanda, pored jezera gdje se slonovi često kupaju dok tumaraju džunglom.

Nije bio uznemiren pojavom ove divovske životinje, prepoznavši je kao redovitog posjetitelja koji često dolazi u domove u njegovome selu gdje jede, a onda odlazi natrag u džunglu.

Slon je zapravo uništio njihov kuhinjski zid u svibnju, rekao je, napravivši otvorenu kuhinju koja podsjeća na "drive-through" prozor.

Ovaj vikend, jedini zadatak mu je bio da pronađe hranu. Kittichai kaže da je glavno pravilo po pitanju neželjenih gostiju da ih se ne hrani.

"Kad ne dobiju hranu, odu sami od sebe", rekao je agenciji AFP.

"Već sam se navikao na dolaske slonova, tako da nisam bio zabrinut."

Divlji slonovi učestala su pojava u tajlandskim nacionalnim parkovima i područjima koja ih okružuju, s poljoprivrednicima koji ponekad prijavljuju da im je gladno krdo slonova pojelo voće i usjeve kukuruza, prenosi Hina.

Kopirati
Drag cursor here to close