Dan općine

Ulična utrka u Grudama: Učenici pokazali tko je najbolji

Za uzrast djevojke osnovnih škola prvo mjesto je osvojila Nina Marić, druga je bila Anamarija Grizelj, a treća Josipa Leventić.
Lifestyle / Flash | 13. 11. 2023. u 14:25 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U ponedjeljak 13. studenog 2023. godine nastavljen je program obilježavanja Dana općine Grude. Održana je Ulična utrka učenika grudskih škola.

Okupljanje učenika, start i cilj utrke upriličen je u Parku hrvatskih velikana, a utrka je održana kroz središte Gruda. U utrci su sudjelovali učenici svih osnovnih i Srednje škole iz općine Grude.

Natjecanje je bilo podijeljeno u četiri kategorije i to, djevojke osnovnih škola; dječaci osnovnih škola; djevojke srednje škole i srednjoškolci.

Za uzrast djevojke osnovnih škola prvo mjesto je osvojila Nina Marić, druga je bila Anamarija Grizelj, a treća Josipa Leventić. Kod dječaka, pobjedu je odnio Jure Kondža, drugi je istrčao Frano Grubišić, a treći Mateo Milas.

Kod djevojčica iz srednje škole najbolje je trčala Petra Vlašić, druga je bila Lara Bilić, dok je na trećem mjestu završila Iva Prlić.

U kategoriji srednjoškolci prvi je završio Stjepan Prlić, drugo mjesto pripalo je Ivanu Katuri, a treći je bio Jakov Leko.

Program su dodatno obogatile svojim nastupom Grudske mažoretkinje.

 

Kopirati
Drag cursor here to close