Gradska dvorana

Grude - Dvojica policajaca spasili život čovjeku

Dok se u dvorani održavao standardni termin koji koriste građani, jednom od igrača u jednom trenutku je pozlilo te nije davao znakove života.
Vijesti / Crna Kronika | 31. 10. 2023. u 09:39 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U petak se u gradskoj dvorani Bili Brig u Grudama odvijala prava drama. Naime, kako su ispričali svjedoci za portal Grude Online, dvojica policijskih službenika specijalne policije MUP-a ŽZH spasili su život jednom čovjeku.

Dok se u dvorani održavao standardni termin koji koriste građani, jednom od igrača u jednom trenutku je pozlilo te nije davao znakove života. Na svu sreću, u dvorani su se nalazili policijski službenici specijalne policije MUP-a ŽZH koji u tu redovno obavljaju svoje aktivnosti, a inače su smješteni u zgradi PU Grude.

Kad su primijetili da je čovjeku pozlilo, odmah su primijenili postupak reanimacije te su joj do dolaska Hitne pomoći vratili vitalne znakove života. Inače, policijski službenici su obučeni za ovaj postupak. Uz njih, u pomoć je priskočio i jedan student medicine koji se također našao na pravom mjestu u pravo vrijeme.

Na kraju su djelatnici Hitne pomoći Doma zdravlja Grude pružili pomoć čovjeku te ga prevezli u SKB Mostar odakle je, kako neslužbeno doznaje portal Grude Online, javljeno da je osoba u stabilnom stanju.

 

Kopirati
Drag cursor here to close