Split 29. i 30. srpnja

Ulaznice za Ringišpil najtraženiji su komadići papira u regiji

Lifestyle / Flash | 15. 07. 2016. u 05:57 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Iako je interes za glazbeni spektakl neviđen i biježi se ogromna prodaja po cijeloj regiji, organizator omogućuje nabavu ulaznica po povoljnijoj cijeni za Ringišpil do utorka, 19. srpnja. Najveći regionalni glazbeni festival Ringišpil održat će se 29. i 30. srpnja u splitskoj Spaladium areni.

Festival koji će u dvije večeri okupiti najveće zvijezde autohtone glazbe iz cijele regije novost je na ovim prostorima i već sad bilježi neviđen interes javnosti. Splitska Spaladium arena će u dvije večeri ugostiti regionalne zvijezde kao što su Haris Džinović, Seka Aleksić, Aca Lukas, Indira Radić, Milica Todorović, Ana Nikolić, ali i mnoge druge.

Osim atraktivnih izvođača organizator se pobrinuo za vrhunski razglas, rasvjetu i scenografiju. Spektakl će dodatno začiniti spektakularni performeri koji dolaze izravno sa najpoznatijeg svjetskog party odredišta Ibize. Ukratko, ovakva preobrazba velike arene u pravi klub koji radi do jutarnjih sati nije dosad viđena na ovim prostorima.

Iako je interes za spektakl ogroman i bilježi se prodaja po cijeloj regiji i dijaspori pa čak i na drugim kontinentima, organizator niže cijene ulaznica zadržava do 19. srpnja što je vjerujemo dovoljan poziv svim ljubiteljima dobrog provoda da požure s nabavom svoje ulaznice.

Mnoga poznata imena društvene scene iz Hrvatske i regije su najavile posjet spektaklu pa tako i tv voditeljice Ecija Ivušić i Hana Hadžiavdagić, modni savjetnik Neven Ciganović te najveća zvijezda prvog regionalnog Big Brothera – Soraja Vučelić koja svakako zna prepozanti sjajan provod.

Svi oni pozivaju sve na prvo izdanje glazbenog spektakla Ringišpil i oduševljeni su što je Split domaćin nesvakidašnje ljetne pustolovine.

Soraja napominje: «Svoj odmor sam u potpunosti podredila posjetu Splitu i Ringišpilu. Ovdje dolazi mnogo mojih prijatelja i kolega te se jako radujem žestokoj zabavi». Ciganović nam je izjavio: “Veliki sam ljubitelj izlazaka i dobrih provoda te mi je iznimno drago što Hrvatska dobiva novi festival. Ringišpil će bez sumnje obogatiti ponudu zabave na Jadranu i pružiti potpuno novi glazbeni doživljaj. Pozivam sve da nam se pridruže 29. i 30 srpnja u Spaladium areni i postanu dio prvog zajedničkog glazbenog putovanja regijom“.

Ecija ističe “Ljeto je moje doba godine, volim kombinirati odmor, putovanja i dobru zabavu, to je dobitna kombinacija. Iznimno se radujem novom glazbenom festivalu koji će bez sumnje predstaviti jednu novu dimenziju zabave u regiji. Sretna sam što ću sa svojim društvom imati prilike biti dio prvog regionalnog festivala koji obećava zabavu kakvu bez sumnje još nismo doživjeli! “

Snježana Mehun PR menadžerica projekta naglasila je “Glazbeni festivali sa autohtonom glazbom iz regije apsolutno imaju mjesta u turističkoj ponudi Hrvatske jer turisti ionako najviše cijene ponudu koju ne mogu doživjeti bilo gdje u Svijetu već ono što je prepoznatljivo za zemlju u kojoj borave, a upravo zabava, party i način zabave su najljepše uspomene koje nosimo sa sobom iz neke zemlje”.

Više informacija o ulaznicama i festivalu Ringišpil možete pronaći na www.ringispil.hr

Kopirati
Drag cursor here to close