Svrsishodno volontiranje

Udruga Zamfis pomaže Dompesu

Lifestyle / Flash | 14. 04. 2017. u 06:13 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

 Udruga studenata socijalnog rada ZAMFIS aktivno sudjeluje u kampanji Studentskog doma i pučke kuhinje Dompes (Kuća kruha i duha) koji je još u izgradnji.

Predsjednica ZAMFIS-a, Romana Vukman ističe kako je jedan od ciljeva njihove udruge poticanje volonterskog rada, priopćeno je.

“Suradnja ZAMFIS-a i studentskog doma Dompes započela je na način da nas je bivši član naše Udruge Slaven Prce koji sudjeluje u organizaciji humanitarne utakmice za Dompes kontaktirao te predložio da sudjelujemo u humanitarnoj akciji prikupljanja sredstava za studentski dom. Mi smo tome doprinijeli na način da su naši članovi prodavali karte ispred filozofskog i građevinskog fakulteta”, izjavila je predsjednica Udruge ZAMFIS.

Dompes organizira humanitarni nogometno-glazbeni spektal između Vatrenih 98’ i izabrane vrste Dompesa koji će se održati 20. travnja u 17h na stadionu HŠK Zrinjski u Mostaru.

Sav prilog od prikupljenih ulaznica ide u izgradnju Dompesa za potrebite studente, a ulaznice se mogu kupiti u brojnim kafićima diljem BiH.

Predsjednica ZAMFIS-a ističe kako se osim studenata socijalnog rada mogu priključiti i ostali studenti u prodaji ulaznica. U programu gdje posjetitelje očekuje bogata tombola sudjelovat će i mostarske mažuretkinje.

Cijena ulaznice je 5 KM, a dodatne informacije mogu se dobiti na broj: 063 334 632.

Prodajna mjesta su: Caffe bar “Corona” - Stolac, Caffe bar “Hennessy” - Čapljina, Caffe bar “Rafaello” - Ljubuški, Caffe bar “Padre” - Grude, Hotel Park - Široki Brijeg, Caffe bar “Viva” - Posušje, Caffe bar “Brocco” - Čitluk, Restoran & Club “Garden” - Međugorje, Campanile - Međugorje, recepcija Mepas Mall-a - Mostar, Caffe bar “Mali puž” - Mostar, Kampus Sveučilišta u Mostaru, na dan utakmice - stadion HŠK Zrinjski.

Kopirati
Drag cursor here to close