Morate ih probati!

Top 10 pudera za zrelu kožu koji brišu godine kao photoshop

Svaka žena žudi za njegovanom i lijepom kožom, bez obzira na svoje godine, a pravilan izbor pudera igra važnu ulogu u ostvarivanju tog cilja.
Lifestyle / Flash | 09. 11. 2023. u 15:14 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kako starite, vaša koža gubi elastičnost te se stvaraju prve bore, no uz odgovarajući puder, možete vratiti mladenački izgled lica, te se dobro osjećati u svojoj koži.

Bili smo vrijedni te smo istražili najbolje pudere za zrelu kožu, koji doslovno brišu godine s lica te vraćaju zdrav i svjež izgled. 

1. Estée Lauder Double Wear Stay-in-Place 

Foto: Estee Lauder / Estée Lauder Double Wear Stay-in-Place 

Ovaj puder pruža potpuno prekrivanje i polumat izgled, te traje cijeli dan. Uz SPF 10, štiti kožu od štetnih sunčevih zraka te je lagan za nošenje, što ga čini jednim od omiljenih proizvoda među ženama. 

2. Lancôme Régenerie Lift Makeup Foundation  

Foto: Amazon / Lancôme Régenerie Lift Makeup Foundation 

Ovaj puder ima fenomenalnu formulaciju koja pruža trenutni lifting efekt koži. Idealan je za zrelu kožu zbog svojih hidratantnih sastojaka, koji vašoj koži osiguravaju cjelodnevnu vlažnost.

Njegova anti-age svojstva pomažu kod prikrivanja sitnih bora i nepravilnosti na koži, te ćete s njim uvijek izgledati njegovano i svježe. 

3. MAC Studio Fix  

Foto: The Glass Magazine / MAC Studio Fix   

Ako ste ikada koristili ovaj kultni puder, onda znate da ima fantastičnu moć prekrivanja. Žene ga obožavaju zbog njegove bogate palete nijansi iz koje mogu odabrati odgovarajući ton za svoj ten.

Definitivno je prva stvar koju će svaka žena zgrabiti nakon neprospavane noći, te izbrisati sve tragove napornih obaveza prošlog dana. 

4. Bobbi Brown Skin Long-Wear Weightless Foundation 

Foto: Bobbi Brown / Bobbi Brown Skin Long-Wear Weightless Foundation 

Ovaj puder sa SPF-om 15, je jedan od najboljih pudera za zrelu kožu jer je lagan te ima odličnu moć prekrivanja. Dokazano smanjuje vidljivost pora te tragova umora na koži.

Možete ga nanositi u slojevima, ovisno o prilici, bez brige da će izgledati neprirodno. Osigurava prekrivenost do 16 sati , bez razmazivanja ili brisanja. Što ga čini jednim od nezamjenjivih proizvoda svake kozmetičke torbice. 

5. IT Cosmetics CC+ Airbrush Perfecting 

Foto: Amazon / IT Cosmetics CC+ Airbrush Perfecting 

Ovaj moćni proizvod se sastoji od korektora, pudera i anti-age kreme, sve u jednom proizvodu. Nudi visoku zaštitu od sunca, čak SPF 50, te je uz svoj prirodni završni rezultat postao omiljeni proizvod kod velikog broja žena.

Također, pruža hidrataciju koja je prijeko potrebna zreloj koži, te je čini zaglađenom i svježom. 

6. Chanel Ultra-Light Skin Perfecting Makeup SPF 15

Foto: Amazon / Chanel Ultra-Light Skin Perfecting Makeup SPF 15

Ovaj puder je odličan izbor za zrelu kožu zbog svog moćnog sastava koji koži omogućava cjelodnevnu prekrivenost i hidrataciju. Hijaluronska kiselina pozitivno utječe na bore i manje nepravilnosti na licu, te vraća elastičnost i mladenački izgled.

Osim ovih pozitivnih stvari, ne smijemo zaboraviti još jednu - ženama jako važnu - laganu teksturu, uz koju se osjećaju kao da na licu nemaju ništa teže od par kapljica jutarnje rose. 

7. Giorgio Armani Luminous Silk Foundation

Foto: Inoma.ba / Giorgio Armani Luminous Silk Foundation

Lagana tekstura ovog pudera naglašava prirodnu ljepotu, ujedno brišući sve nepravilnosti na licu. Dostupan je u 23 nijanse prema tonu i podtonu kože, što ga čini apsolutno nezamjenjivim.

Pruža cjelodnevnu hidrataciju i odličnu prekrivenost, ostavljajući kožu svježom i blistavom. Ako već niste, preporučujemo ovaj lagani proizvod koji će ujednačiti vaš ten te prikriti sve nepravilnosti na koži. 

8. Toleriane Teint Creme Makeup La Roche Posay

Foto: Laroche Posay / Toleriane Teint Creme Makeup La Roche Posay

Ovaj puder sadrži hidratantne sastojke koji pomažu u održavanju vlažnosti kože, što je važno za zrelu kožu koja može biti suha. Njegova nježna formula je odličan izbor za zrelu kožu koja ne podnosi agresivne proizvode.

Ima odličnu pokrivenost koja je jako bitna ženama u zrelim godinama. Također, ako želite dugotrajnost i zdrav izgled kože, ne trebate tražiti dalje od ovog iznimno kvalitetnog pudera. 

9. YSL All Hours Foundation

Foto: yslbeautyus.com / YSL All Hours Foundation

YSL All Hours Foundation je proizvod koji pruža dobru pokrivenost, te pomaže u prikrivanju nepravilnosti i ujednačavanju tena. Ovo je jako važno za zrelu kožu koja može imati manje bore i pigmentacijske promjene.

Ovaj puder ima dugotrajan učinak, bez potrebe za čestim popravcima, te čini kožu matiranom i glatkom. Žene vole proizvode ove marke jer uvijek nude široku paletu nijansi, te lako možete odabrati ono što vam najbolje odgovara. 

10. Clinique Even Better Makeup SPF 15

Foto: Clinique.com / Clinique Even Better Makeup SPF 15

Clinique Even Better Makeup SPF 15 je idealan izbor za zrelu kožu. S hidratantnim sastojcima održava kožu hidratiziranom, čuvajući njezinu elastičnost. Pruža odličnu pokrivenost, skrivajući nepravilnosti i tamne mrlje, dok SPF 15 štiti od štetnih sunčevih zraka.

Formuliran je kao hipoalergenski proizvod, smanjujući rizik od alergijskih reakcija te je odličan izbor za ujednačen i blistav ten.

Za kraj

Svaki od ovih puder ima svoje prednosti te se može prilagoditi različitim potrebama. Bez obzira želite li mat izgled, blistav sjaj ili veliku zaštitu od sunca, sigurni smo da ćete među ovim proizvodima pronaći onaj idealan za vas.

Traženje pravog pudera za zrelu kožu ne mora biti toliki problem, ako znate što točno želite. 

Kopirati
Drag cursor here to close