Probajte trik

Što ako ste kupili tekući puder krive nijanse? Uz ovaj trik možete spasiti situaciju

Umjesto da tekući puder završi u smeću, iskušajte ovaj trik.
Lifestyle / Moda | 27. 01. 2023. u 11:25 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

I uz najbolju volju te pomno isprobavanje, nekada se jednostavno dogodi da promašimo s nijansom tekućeg pudera. U slučaju da odmak od naše stvarne nijanse nije drastičan, odnosno ako je riječ o malo tamnijem puderu možemo čekati ljeto, ili ako je riječ o puderu koji je presvijetao, možda će biti dobar za zimsko vrijeme.

Ali što napraviti u slučaju da je podloga svakako presvijetla ili pretamna?

Srećom, naletjeli smo na trik na TikToku koji će vam u manje od minute pokazati kako riješiti problem! Tiktokerica @lenkalul pokazala je što napraviti tako da je na jednu stranu lica aplicirala svijetli puder, a na drugu tamni te uz pomoć korektora i sticka za konturiranje ispravila neodgovarajuće nijanse, piše Jolie.hr.

Ovaj trik neće odgovarati svima, pogotovo onima koji vole koristiti lagane pudere, ali u tom slučaju je puno lakše pogoditi nijansu, čak i bez isprobavanja.

Pogledajte trik, i javite nam hoćete li ga isprobati?

@lenkalul save this for when you buy the wrong shade ad @elemis superfood kefir tea mist, @lorealparis true match foundation, @armanibeauty luminous silk foundation, @hudabeauty faux filter concealer #makeup #makeuphacks #makeuptutorial ♬ weak speed - a
Kopirati
Drag cursor here to close