Vitez

Svjetski poznati vizažist Marlon Monro dolazi u BiH

Lifestyle / Flash | 16. 03. 2014. u 09:34 M.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Poznati francuski vizažista Marlon Monro dolazi u Bosnu i Hercegovinu. Ovaj poznati ljubitelj umjetnosti šminkanja i transformacije koji je sarađivao sa najpoznatim svjetskim brendovima, održat će seminar u Franšiznom centru u Vitezu 10. i 11. travnja, a organizator je salon ljepote „Prestige“. 

- Čast nam je u BiH ugostiti jedno tako veliko ime u svijetu šminkanja. Dovoljno je reći da je Marlon konzultant za kozmetičke brandove kao što su „Dior“ i „Guerlain“, te da je dio šminkerskog tima “Paris Fashion Weeka“. Monro je također na čelu odjela prodaje i linije proizvoda zastupljenih u kući „Atelier“. Radio je i u najpoznatijim pariškim kabareima „Chez Michou“ i „Mme Arthur“, kao i sa najboljim europskim fotografima kao što su Jean Daniel Lorieux, Chistophe Mourthé, Jean Marie Perrier. Za seminar vlada veliki interes i prijavili su se najbolji šminkeri iz cijele regije. Nakon završene edukacije svi sudionici dobit će certifikat kuće „Atelier“  – kaže Aleksandra Gudelj, vlasnica salona ljepote “Prestige” u Vitezu koji je organizator seminara. 

Jednom od najboljih frnacuskih vizažista ovo će biti prvi put da ima eudkaciju u ovom dijelu Europe i raduje se dolasku u BiH.

- Volim putovati i upoznavati nove kulture i ljude. Kada je u pitanju edukacija sudionici će učiti tehnike sijenčenja, konturisanja, nanošenja podloga, skrivanje nesavršenosti, te šminku po uzoru na poznate ličnosti – kaže  Marlon Monro. 


Kopirati
Drag cursor here to close