Tužba

Severina saslušana u policiji zbog zanemarivanja djeteta

Lifestyle / Flash | 07. 01. 2017. u 23:45 A.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Severina Kojić (Vučković) saslušana je u policiji zbog tužbe za zanemarivanje djeteta, koju je podnio njen bivši suprug Milan Popović, saznaje site CIK.

Prije nekoliko dana Severina je u pratnji odvjetnika dala izjavu policiji, jer je tužiteljstvo tražilo da pruži obavijest po tužbi koju je, zbog zanemarivanja djeteta, podnio Milan Popović.

It's the most beautiful time of the year ? #december #volimstosevolimo #ljubavseljubavljuvraca #severina

Fotografiju objavljuje Severina Kojic (@severina)Pro 1, 2016 u 2:22 PST


CIK saznaje da će se i Igor Kojić, sadašnji suprug Severine Kojić, morati pojaviti pred policijom zbog optužbi da ugrožava sigurnost djeteta.

U medijima se do sada spominjala bitka oko starateljstva nad djetetom Severine i Milana Popovića. Naime, Milan Popović do sada je već nekoliko puta pokrenuo tužbu protiv svoje bivše supruge Severine, kako bi mogao provoditi više vremena sa sinom Aleksandrom.

My ?? #volimstosevolimo #ljubavseljubavljuvraca #severina

Fotografiju objavljuje Severina Kojic (@severina)Stu 14, 2016 u 2:57 PST


Ono što je posljednje objavljivano o ovom odnosu, jeste da se Popović obreo u zagrebačkoj policiji jer je zadržao dijete duže nego što je to dogovor. No on je rekao da je to učinio jer majka njegovog djeteta nije bila dostupna danima i da je zanemarila dijete, te je tada i najavio tužbu protiv bivše supruge za zanema

My shadows. #volimstosevolimo #ljubavseljubavljuvraca #severina

Fotografiju objavljuje Severina Kojic (@severina)Ruj 16, 2016 u 4:00 PDT

Kopirati
Drag cursor here to close