Steven Tyler

Pjevač Aerosmitha optužen za seksualno zlostavljanje

Tužiteljica Julia Holcomb tvrdi da je Stevena upoznala na koncertu njegovog benda u Portlandu, nakon čega su, kako je navela u sudskim dokumentima, otišli do njegove hotelske sobe.
Lifestyle / Flash | 30. 12. 2022. u 11:26 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Frontmen Aerosmitha Steven Tyler optužen je za seksualno zlostavljanje, seksualno uznemiravanje i namjerno nanošenje emocionalne boli maloljetnici, piše Page Six, a prenosi Index.hr.

Tužiteljica Julia Holcomb tvrdi da je Stevena upoznala na koncertu njegovog benda u Portlandu, nakon čega su, kako je navela u sudskim dokumentima, otišli do njegove hotelske sobe. Rekla mu je tada za svoje godine, no roker je, tvrdi ona, nasrnuo na nju i sljedećeg jutra je poslao kući taksijem. Navodni incident dogodio se 1973., kad je ona imala 16, a Tyler 25 godina.

Godinu dana kasnije glazbenik je, tvrdi Julia, uvjerio njezinu majku da mu dopusti da postane njezin zakonski skrbnik tako što joj je navodno obećao da će se brinuti za nju i upisati je u školu. Navela je da Tyler to nije ispunio, već ju je vodio na putovanja te joj nudio alkohol i droge. Godine 1975. navodno je zatrudnjela s njim, no u tužbi tvrdi da je Steven inzistirao na tome da pobaci.

"Htio je da pobacim i nije bilo važno koliko sam ga molila da zadržim svoje dijete. Ta odluka stvarno nije bila u mojim rukama", rekla je Holcomb, koja se nakon pobačaja vratila u Portland.

U tužbi je dodala da se osjećala osramoćeno jer je Tyler njihov odnos opisivao kao "romantičnu vezu punu ljubavi". O odnosu sa slavnim glazbenikom govorila je i ranije, uključujući i tijekom Marša za život 2012.

Kopirati
Drag cursor here to close