Moć opažanja

Ovi horoskopski znakovi imaju najsnažniju intuiciju

Iako svi posjeduju moć intuicije, ovi znakovi osjete je najsnažnije i najbolje je umiju iskoristiti.
Lifestyle / Flash | 28. 11. 2018. u 21:14 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ova četiri znaka prije svih osjete što bi se moglo dogoditi. Njihova moć opažanja vrlo je snažna, a ako je slijede, postaje samo još jača. Iako svi posjeduju moć intuicije, ovi znakovi osjete je najsnažnije i najbolje je umiju iskoristiti. 

Vodenjak

Osobe rođene u znaku Vodenjaka pravi su vizionari. Oni gotovo fizički osjećaju budućnost, a njihova intuicija snažnija je od intuicije bilo koje drugog znaka. 

Ribe

Emotivne ribe vrlo su intuitivne. One osjete kako će netko reagirati na određenu vijest te što bi ona mogla uzrokovati. Vrlo smireno i mudro rabe svoju intuiciju te se koriste njome kako bi pomogli drugima. 

Škorpion

Škorpioni svoju intuiciju rabe vrlo lukavo i bez da bilo tko primijeti. Uzdaju se u nju i zato su vrlo smireni kada se nešto dogodi- ipak su oni to već predosjetili, piše Index.hr.

Rak

Rakovi predosjećaj najbolje dobiju kroz raspoloženje ljudi oko njih. Oni slušaju "osjećaj u želudcu" i smatraju ga pouzdanim. Ipak, zbog njihove senzibilnosti, često burno reagiraju kada se to što su predosjetili zbilja dogodi.

Kopirati
Drag cursor here to close