''To su ozbiljne stvari''

Mlada se našalila, pa matičar otkazao vjenačanje

Mlada je tijekom svadbene ceremonije umjesto sudbonosnog ''da'' izgovorila “ne”, želeći se našaliti. Mladoženja je shvatio šalu, no matičar nije.
Lifestyle / Flash | 07. 08. 2023. u 23:20 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Svima je poznato kada dođe vjenčanje da je to jedan od najradosnijih dana za mladence, rodbinu i prijatelje. Ipak sljedeća video snimka pokazuje kako je jedna mlada zbog svoje šale upropastila svoje vjenčanje, jer ako se previše ''opustite'', pa kažete što ne treba tijekom vjenčanja možete ostati bez posebnog dana.

Jedna mlada je, kako pišu Nezavisne, bila ''suviše raspoložena'', pa je odlučila da se našali pred matičarem. To se na kraju pokazalo kao loša šala.

Ovaj pomalo čudan i nesvakidašnji događaj odnosno video snimka osvanula je na TikToku. Mlada je tijekom svadbene ceremonije umjesto sudbonosnog ''da'' izgovorila ''ne'', naravno želeći da se našali sa svim prisutnima.

Njen izabranik shvatio je šalu, a djevojka se nasmijala i rekla da pristaje stupiti u brak, no matičar je šalu ''uzeo za ozbiljno''.

''Ne možete se šaliti. Ne prihvaćam izgovore. Nećemo završiti vjenčanje danas. Možete razgovarati s tajnikom i zakazati drugi termin'', rekao je u dahu.

Potom je vratio prsten mladoženji, a odvjetnik koji je objavio snimku na društvenoj mreži objašnjava da matičar na to ima pravo, ukazujući koliko neozbiljnost može biti skupa.

 

Kopirati
Drag cursor here to close