Karmički stupanj za nove početke

Mlad Mjesec 21. siječnja: Stiže nam nova svježa energija

Mladi Mjesec u Vodenjaku također je prvi u lunarnoj godini i pada na 1. stupanj Vodenjaka, a to je karmički stupanj za nove početke. Sada možete prirodno osjetiti tok novih početaka koji se filtriraju u vaš život.
Lifestyle / Flash | 17. 01. 2023. u 17:56 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

21. siječnja događa se mlad Mjesec u znaku Vodenjaka! Ovo je divno vrijeme za postavljanje namjera i razmatranje svega što želite približiti sebi.

Postavljanje namjera i stvaranje ciljeva može biti korisno za usklađivanje vašeg života. Može vas ispuniti osjećajem svrhe i dati smisao vašoj svakodnevici. Postavljanje namjera i iznošenje vaših želja Svemiru izvrsni su alati koji mogu dati pozitivne rezultate, ali postoji poziv pod ovim mladim Mjesecom da budete nježni u svom pristupu, piše Atma.

Što ako odbacimo ideju velikih snova i velikih ciljeva? Što ako odbacimo ideju da cijelo vrijeme moramo biti produktivni i svrhoviti? Što ako bismo odbacili ideju težnje i samo sebi dopustili da budemo?

Karmički stupanj za nove početke

Iako ovaj mladi Mjesec u znaku Vodenjaka doista nosi svježu energiju i pomoći će nam da raščistimo paučinu svih putovanja prema unutra, postoji potreba da se krećemo sa svjesnošću, da budemo nježni prema sebi i da, naposljetku, ne stavljamo previše pritisak na sebe same.

Mladi Mjesec u Vodenjaku također je prvi u lunarnoj godini i pada na 1. stupanj Vodenjaka, a to je karmički stupanj za nove početke. Sada možete prirodno osjetiti tok novih početaka koji se filtriraju u vaš život.

Ako želite upotrijebiti ovu svježu novu početnu energiju da postavite neke namjere i posadite sjeme, možda biste trebali zauzeti otvoreniji pristup.

Umjesto da budete konkretni sa svojim namjerama i vizijom točnih scenarija, razmislite o tome kako se želite osjećati. Kako biste se željeli osjećati kad se probudite svako jutro?

Napravite popis od tri izuzetne emocije koje biste željeli osjetiti, a zatim pronađite načine da te osjećaje unesete u svoju svakodnevnu rutinu, čak i ako je to samo u maloj mjeri. Promotrite te osjećaje kada se prirodno pojave. Zahvaljujte im, odajte im poštovanje i zahvalnost i gledajte kako se množe u vašem životu.

Asteroid duhovne medicine Chariklo, aktivan je pod ovim mladim Mjesecom. On nosi duboko žensku energiju koja podržava prirodne ljekovite moći našeg tijela te nas podsjeća da je naše tijelo sposoban, snažan stroj koji se zna iscijeliti.

Izlječenje ne mora biti potpuno rješavanje naših simptoma. Iscjeljenje može doći u svim oblicima. To može biti prihvaćanje, može biti učenje ili se jednostavno možete osjećati dobro u vlastitoj koži bez obzira na to što se događa.

Uklonite sve ideje koje možda imate o tome kako bi iscjeljenje trebalo izgledati i vjerujte da vaše tijelo zna put. Vjerujte da vaš put do iscjeljenja može izgledati drugačije, može se osjećati drugačije i može imati različite ishode, od kojih je svaki valjan.

Put iscjeljenja

Ako ste na vlastitom putu iscjeljivanja, istraživanje alternativnih lijekova i biljnih tretmana moglo bi vam biti posebno korisno za vrijeme ovog mladog Mjeseca. Možda ćete otkriti da vam otvaraju nove puteve i mogućnosti na vašem putu iscjeljenja.

Ubrzo nakon vrhunca ovog mladog Mjeseca, imamo nula velikih retrogradnih planeta, što ukazuje da pristiže snažna energija koja se kreće prema naprijed.

Osjetit ćete kako raste zamah, osjetit ćete prirodnu želju da guramo naprijed i obavimo stvari. Ali zadržite malo prostora da idete svojim tempom. Zadržite malo svijesti oko ove ideje.

Umjesto toga, možete se vratiti jednostavnijoj strani života i odabrati usredotočiti se i uživati u onome što je istinski važno za naše duše. Na kraju krajeva, to su zapravo male stvari pa usmjerite pažnju na njih i pogledajte što vam dobro donose.

Kopirati
Drag cursor here to close