Trailer o Harry i Meghan

VIDEO: Meghan na Netflixu: Zar nije vrijeme da čujete našu stranu

Trailer za dugo očekivanu dokumentarnu seriju Netflixa o britanskom princu Harryju i njegovoj supruzi Meghan objavljen je u četvrtak.
Lifestyle / Flash | 01. 12. 2022. u 19:04 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

“Kada su ulozi ovako visoki, zar nije vrijeme da čujete našu stranu”, kaže Meghan u traileru za dugo očekivanu dokumentarnu seriju Netflixa o britanskom princu Harryju i njegovoj supruzi Meghan objavljen je u četvrtak. 

Video: Harry & Meghan | Official Teaser | Netflix

Trailer “Harry & Meghan. Globalni događaj Netflixa”, sadrži crno-bijele slike kraljevskog para, nikada ranije viđene, kao i jednu na kojoj su oni na službenom događaju s Williamom i Kate, a sva četvorica izgledaju smrknuta.

Iza zatvorenih vrata

“Niko ne vidi šta se događa iza zatvorenih vrata”, čuje se Harry kako govori u traileru. Kasnije je prikazan kako kaže: “Morao sam učiniti sve što sam mogao da zaštitim svoju obitelj”.

Na kraju je prikazan Harry kako zabacuje glavu, dok Meghan briše suze.

Harry i Meghan povukli su se s kraljevskih dužnosti prije dvije godine i preselili se u Kaliforniju odakle su iznijeli oštre kritike monarhije, uključujući optužbe za rasizam, što je dovelo do razdora s ostatkom porodice, posebno s njegovim ocem kraljem Charlesom i starijim bratom.

Posljednji put kada su Harry i Meghan otvoreno govorili o odnosu s drugim članovima kraljevske porodice u intervjuu s Oprah Winfrey u martu 2021. godine, članovi kraljevske porodice ponovo će se bojati novih otkrića.

Tajming teško da bi mogao biti bolji

Tajming trailera i dokumentarca teško da bi mogao biti bolji za Netflix, s Williamom i njegovom suprugom Kate koji su trenutno u Bostonu, a Buckinghamska palača se bavi raspravom u vezi s Williamovom kumom. 

Iako nije naveden službeni datum objavljivanja dokumentarca, mediji špekulišu da će biti objavljen 8. decembra. Netflix je rekao da će serija “podijeliti drugu stranu njihove ljubavne priče” i istražiti “izazove koji su doveli do toga da se osjećaju primorani da se povuku iz svojih stalnih uloga u kraljevstvu”.

 

Kopirati
Drag cursor here to close