bilo pa se spominjalo

Koji su slavni ljudi bili u manje poznatim ljubavnim vezama

Lifestyle / Flash | 11. 05. 2017. u 22:45 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Da su Brad Pitt i Jennifer Aniston, Ben Affleck i Jennifer Lopez ili pak Tom Cruise i Nicole Kidman bili ljubavni parovi, zapravo su već neka opća mjesta na koja više nitko ne troši pažnju.

Međutim, postojali su i neki slavni ljubavni parovi za koje se manje znalo ili se u međuvremenu na to zaboravilo jer su negdašnji ljubavnici kasnije ušli u neke puno ''razvikanije'' veze.

1. Michael Jackson i Brooke Shields

Michael Jackson i Brooke Shields bili su par 80-tih godina. Točnije, njih dvoje su počeli ''hodati'' 1981. godine, ali ta veza nije se dugo održala.


Glumica Shields je kasnije kazala kako se više radilo o platonskoj ljubavi, ali "King of Pop" joj je ponudio brak.

Od toga ipak nije bilo ništa jer su oboje imali pune ruke posla u svojim karijerama, a vremenom su potpuno izgubili kontakt.

2. Daniel Craig i Heike Makatsch


Britanski glumac Daniel Craig i njemačka glumica Heike Makatsch ("Love Actually") bili su ljubavni par od 1996. do 2004. godine.

Craig se kasnije proslavio u ulogama Jamesa Bonda, a Makatch je postala ljubomorna kad je on, navodno, počeo flertovati s Kate Moss. Tako je veza dvoje glumaca uskoro završila.

3. Sandra Bullock i Ryan Gosling


Glumica Sandra Bullock ima podosta neobičnih veza, a njezini odnosi s muškarcima oduvijek su bili komplicirani. Kratko ljubovanje sa 16 godina mlađim Goslingom nije bilo nikakva iznimka - burno i kratko.

Ipak, pozitivno za oboje je to što su kasnije ostali uistinu dobri prijatelji.

4. Tom Cruise i Heather Locklear


Tom Cruise je 80-tih godina bio u vezi s mlađanom Heather Locklear. Ali ljubavna veza dvoje newcomera također je bila kratkoga vijeka.

Njoj se sve to učinilo toliko bezazlenim da je kasnije tu vezu nazivala ''običnim'' prijateljstvom.

5. Scarlett Johansson i Jared Leto

Scarlett Johansson zasigurno je jedna od najerotičnijih glumica, a Jared Leto sa svoje strane također ljepotan od kojega žene ne bježe. Lijepu Scarlett Leto je osvojio 2004. godine.

Zajednički su jedno kraće vrijeme zajedno tumarali Hollywoodom, ali nakon toga je sve brzo prestalo.

6. Demi Moore i Emilio Estevez

Demi Moore i Emilio Estevez imali su 1985. do 1987. godine jednu vezu po modelu prekini-pomiri se. Upoznali su se za vrijeme snimanja filma "St. Elmo's Fire", a uskoro su se i vjerili. Izjava o vječnoj ljubavi, kao i kod mnoštva drugih hollywoodskih parova, nije se održala.

Demi je kasnije dugo bila s Bruceom Willisom, a nakon toga s Ashtonom Kutcherom, dok je Estavez (inače brat Charlija Sheena) 1992. godine oženio Paulu Abdul.

7. Moby i Natalie Portman

Zvuči pomalo nevjerojatno, ali uistinu je pjevač Moby 2001. godine imao jednu kratku vezu s lijepom Natalie Portman!

"Kratka veza koju sam imao s Natalie, učinila je me je objektom mržnje mnogih štrebera. Ne možeš imati vezu s majkom Lukea Skywalkera, a da te oni pritom ne zamrze iz dna duše", kazao je jednom prilikom Moby.

8. Julia Roberts i Kiefer Sutherland

Julia Roberts nije samo na filmu ''odbjegla nevjesta', nego i u mnogim situacijama stvarnoga života. Naime, tri dana prije odlaska pred oltar, u lipnju 1991., ostavila je svog kolegu i nesuđenog supruga na ledu.

Inače, upoznali su se za vrijeme snimanja trilera "Flatliners (Tanka linija smrti)".

9. Kate Moss i Johnny Depp

Prije nego je upoznao i zavolio francusku pjevačicu Vanessu Paradis, Johnny Depp je imao jednu vrlo intenzivnu i burnu ljubavnu vezu s modelom Kate Moss. Njih dvoje su od 1994. do 1998. godine bili prilično divlji par.

Iako je s Vanessom njegova veza bila puno mirnija, nije se ni ona uspjela održati, jer se par u međuvremenu razišao.

Kopirati
Drag cursor here to close