produbljivanje odnosa

Kina donirala pomagala za rad s djecom s posebnim potrebama u Mostaru

Lifestyle / Flash | 21. 12. 2015. u 17:24 A.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U prostorijama Rehabilitacijskog centra za osobe s posebnim potrebama "Sveta obitelj" u Mostaru danas je organizirano druženje predstavnika Kabineta predsjedavajućeg Predsjedništva BiH Dragana Čovića i Veleposlanstva Narodne Republike Kine s djecom s posebnim potrebama.

Veleposlanstvo Kine je, s ciljem produbljenja prijateljskih odnosa dvije zemlje, odlučilo sudjelovati u projektu opremanja i pomaganja rada četiri udruženja za djecu s posebnim potrebama.

Radi se o Udruženju roditelja i djece s posebnim potrebama "Vedri osmijeh" iz Mostara, Udruženju i rehabilitacijskom centru "Marija-naša nada" iz Širokog Brijega, Rehabilitacijskom centru za osobe s posebnim potrebama "Sveta obitelj", te Udruženju za down sindrom iz Mostara.

Ovom prilikom, veleposlanica NR Kine u BiH Chen Bo uručila je predstavnicima udruženja opremu i pomagala za rad i rehabilitaciju.

U posjeti su bile savjetnica u Kabinetu predsjedavajućeg Sanja Bazina i supruga predsjedavajućeg Predsjedništva BiH Bernadica Čović, navedeno je u priopćenju.

Kopirati
Drag cursor here to close