Koncert u Banjaluci

Kaliopi u sedam dana održala sedam koncerata za pamćenje

Lifestyle / Flash | 21. 02. 2017. u 12:50 Ma.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kaliopi je koncertom u Banjoj Luci, u Banskom dvoru, održala sedmi po redu veličanstveni koncert na svojoj aktualnoj turneji.

U posljednjih sedam dana održala je sedam spektakularnih koncerata – turneju je započela u Hrvatskoj, koncertom u Zagrebu, u ponedjeljak, 13.2., a potom je nastavila u Bosni i Hercegovini, gdje je nastupila na Dan zaljubljenih, 14.2. u Tuzli, i nastavila turneju u Banjoj Luci, Mostaru, Zenici i završila 19.2. ponovno u Banjoj Luci, gdje je zbog velikog zanimanja organiziran i drugi koncert.

Kruna bosanskohercegovačkog dijela ove turneje, svakako je bio koncert u Sarajevu, gdje je Kaliopi nastupila u prepunom Bosanskom kulturnom centru.

''Nisam vjerovala da ću s tolikom lakoćom uspjeti otpjevati sedam koncerata u nizu od sedam dana! Publika na koncertima u Zagrebu, Tuzli, Banjoj Luci, Mostaru, Zenici i Sarajevu, bila je nevjerojatna! Pokrenuli su svojom ljubavlju motor u meni. Presretna sam i sad kad je završio i zadnji koncert u Banjoj Luci, koji je bio kruna turneje, odlazim kući s prepunim koferom ljubavi!'' izjavila je Kaliopi.

Svaki je koncert na trenutačnoj turneji karizmatične vokalne umjetnice koja plijeni svojim upečatljivim i snažnim vokalom, po mnogočemu bio poseban koncertni doživljaj – uz samu Kaliopi, koja je iz večeri u večer oduševljavala svojim uvijek raskošnim vokalom, energijom i emotivnom interpretacijom, odličnim pratećim bendom i kvalitetnom produkcijom, publika se potpuno prepuštala glazbenoj čaroliji makedonske glazbene zvijezde.

Uz gotovo zborno pjevanje hitova ''Probudi me'', ''Ljubičice'', ''Crno i belo'', ''Dali me sakaš'', ''Rođendan'', ''Kesteni'', ''Vučica'', ''Melem'', ''Dona'' i mnogih drugih pjesama koje su obilježile blistavu dugogodišnju karijeru Kaliopi, razgaljena publika divu je u svim gradovima dočekivala i ispraćala s pozornice ovacijama te ostajala na nogama gotovo cijelu večer. U svakom su gradu koncertne dvorane bile pune, a svoju je publiku Kaliopi ostavljala u pravoj euforiji, pršteći od dobre energije i emocija, uz obećanje da će se uskoro vratiti.

Unatoč iscrpljujućem tempu i zahtjevnim koncertima, za fanove je makedonska zvijezda nakon svakog koncerta upriličila druženje, potpisivanje autograma i fotografiranje.

Kaliopi je pažljivo birala repertoar za aktualnu turneju, a publika je u svakom gradu u kojem je održala koncert potvrdila koliko je koncertni program kojim se ove godine predstavlja fanovima zaista - spektakularan.

Naime, Kaliopi je svojoj publici, uz presjek karijere i sve hitove, priredila i intimniji, akustični blok, u koji je uvrstila hitove kao što je ''Jutro'' te ''Znam da te volim'', ''Nebo mi sja'' i ''Kofer ljubavi'', u potpuno novim, rearanžiranim izvedbama. Briljirala je i s akustičnom izvedbom ''Makedonija'', a koncert je završila pjesmama ''Crno i belo'' i ''Bato'' (Rođeni) koje je izvela na bisovima.
I ovu turneju Kaliopi je, baš kao i onu iz 2013. u Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini, producirao Tomislav Kašljević, priopćeno je.

Kopirati
Drag cursor here to close