Otimačina krune

Kaos na izboru ljepote u Šri Lanki: Pobjednica u bolnici s ozljedama glave

Bivša kraljica ljepote Caroline Jurie otišla do Pushpike i skinula joj krunu s glave i stavila je na glavu druge natjecateljice.
Lifestyle / Flash | 07. 04. 2021. u 10:59 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Izbor ljepote u Šri Lanki ove godine bio je poprilično bizaran. Pobjednicom je proglašena Pushpika De Silva i ona je tako postala 'Gospođa Šri Lanke'.

Samo nekoliko trenutaka kasnije na pozornici se pojavila pobjednica izbora 2019. Na mikrofon je rekla kako Pushpika ne može biti pobjednica jer je razvedena, što znači da je prekršila pravila izbora.

 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli KadaK FM (@kadakfm)

Bivša kraljica ljepote Caroline Jurie otišla do Pushpike i skinula joj krunu s glave i stavila je na glavu druge natjecateljice. De Silvu je to naljutilo pa se okrenula i otišla s pozornice.

Idućeg dana objavljeno je da je Pushpika u završila u bolnici. Tvrdila je da ima ozljede glave, a patila je i od teške depresije nakon tog događaja. Organizatori su joj se ispričali i vratili titulu jer su utvrdili kako se od supruga rastala, ne i razvela.

 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Pushpika De SilvaMissWorldSL (@pushpika_desilva)

''Razočarani smo. Sramotno je kako se Caroline Jurie ponijela na pozornici. Mi smo već pokrenuli istragu'', izjavio je direktor izbora 'Gospođa Šri Lanke' Chandimal Jayasinghe, prenose 24.sata.

 

 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli

Drag cursor here to close