''Tourist Info''

Izdano ljetno izdanje turističkog vodiča Hercegovine

Vodič će biti distribuiran na području HNŽ, po ugostiteljskim objektima, turističkim agencijama, te po kulturnim centrima.
Lifestyle / Flash | 31. 05. 2018. u 19:05 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Mostarska kompanija Sfera u suradnji sa Turističkom zajednicom HNŽ izdala je ljetno izdanje turističkog vodiča Hercegovine ''Tourist Info''.

Informativni vodič sadrži informacije o turističkim atrakcijama, aktualnim događajima, putovanjima, ponude i reklamni prostor ugostiteljskih objekata, turističkih agencija, i drugih, srodnih djelatnosti, te potrebne informacije neophodne za individualno organiziranje predstojećih odmora za domaće i strane posjetitelje.

 Vodič će biti distribuiran na području HNŽ, po ugostiteljskim objektima, turističkim agencijama, te po kulturnim centrima.

Njegov tiraž iznosi 15.000 primjeraka i besplatno će se dijeliti.

Preuzmite PDF


Shodno dosadašnjim projektima koje kompanija Sfera uspješno realizira, rezultati su neminovni, pa je tako i turistički vodič Hercegovine već godinama od strane Turističke zajednice HNŽ i brojnih klijenata prepoznat kao projekat u koje treba investirati, kažu autori vodiča.

Ciljana publika koja vodič prepoznaje kao kvalitetan projekt su posjetitelji, domaći i strani, te je krajnji cilj pružiti im neophodne informacije o Mostaru i Hercegovini kako bi njihov boravak na ovim prostorima bio što ugodniji. 

Kopirati
Drag cursor here to close