'Wine & Dine' night

Ivo Jurić odličnim nastupom 'zapalio' Vivu!

Lifestyle / Flash | 29. 10. 2015. u 17:42 A.J.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Naša ekspedicija se i ove srijede zaputila u Posušje na još jedan 'Wine & Dine' night. Razlog, nastup Ive Jurića koji je od prošle srijede kako smo saznali dobio mnoštvo pozitivnih komentara i pohvala. Moramo priznati kako to nije bio jedini razlog našega odlaska, čuli smo isto tako da se vinska karta caffe-lounge-bar Vive iz srijede u srijedu sve više „pojačava“ nekima od najpoznatijih vinskih naslova iz regije.

Nakon malo dužega traženja slobodnog mjesta, ugodno smo se smjestili i 'uhvatili' dobru poziciju za promatranje cijele situacije. Nismo dugo čekali a na scenu je stupio Ivo Jurić koji je već uvodnim trenucima pokazao da nas očekuje noć prepuna dobre zabave.

Kako smo spomenuli, interes za ovu noć po popunjenosti Vive se znatno povećao te je već u ranom djelu večeri ona postala, možemo slobodno reći tijesna za sve one koji su željeli biti dio ove zabave. Kako je noć odmicala atmosfera je postajala sve usijanija što je i našu ekipu natjeralo da se opustimo i više nego smo planirali. U posebno uređenom ambijentu na stolovima oko nas smo primjetili razne hladne plate koje su konobari raznosili i naravno vinske butelje koje su bile nezaobilazan dio ovoga programa.

Sve što je lijepo kratko traje, pa tako i ova noć jer smo morali na put kući, danas su nas čekale nove radne obaveze. Ivo Jurić nas je oduševio i sa punim pravom za sobom nosi sve pohvale i dobre komentare.

Caffe-lounge-bar Viva isto tako ništa manje nije pokazala, zbilja smo osjetili kako je narod prepoznao trud organizatora koji ih nagrađuje odličnom zabavom i kvalitetnim programom.

Kopirati
Drag cursor here to close