Must be in događaj

Hendrick’s oduševio Mostar novim limitiranim ginom

Cilj samog događaja bio je prije svega napraviti zabavu za pamćenje.
Lifestyle / Flash | 12. 08. 2022. u 08:30 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U Mostaru je sinoć održan Hendricks'ov ''must be in'' događaj, koji je zasigurno privukao veliku pažnju ali i posjećenost iako je ulaz bio moguć samo uz pozivnicu. Događaj se održavao u prelijepoj bašti hotela Emporia, posjetili su ga partneri ovog brenda kao i sam vrh Hendrick'sovog menadžmenta iz Škotske, ali i poznati bh. influenseri koji su nam prenijeli sjajnu atmosferu sa ovog događaja.

Cilj samog događaja bio je prije svega napraviti zabavu za pamćenje, dok je najvažniji trenutak bio premjera HENDRICK'S NEPTUNIA -  novog specifičnog i limitiranog izdanja Hendrick’s gina. Ono po čemu je Neptunia posebna jeste misteriozno more, divlji valovi, mirisi soli koja ostaje na koži, moć okusa botaničke bašte. BH premijera ovog gina je mnoge ostaviti u nedoumici – kako da od jednog od standardno najboljih Hendrick’s - ovih ginova ima još bolji?!

Škotska destilerija je ovog puta opisala mistično more i nepredvidive valove, te je tu i objašnjenje zašto naziv Neptunia – u čemu je odgovor: po antičkom rimskom bogu Neptunu, jer kako najbolje opisati ono antičko i moćno, a ujedno misteriozno.

Neptunia odiše svježim notama karakterističnim za biljke koje su svoje stanište našle na morskoj obali, a koje osnažuju Hendrick’sov posebni okus krastavca i ruže, kulminirajući u oštrini citrusa, smješten u standardno tamnu bocu Hendrick’s – ovog gina sa etiketom koja oslikava more i sirene, zasigurno će nam svima biti omiljeno ljetno piće– ''Nije ni čudo zašto ga sirene ne žele podijeliti''. Rečenica je koja s razlogom prati opis ovog proizvoda.

Dobre atmosfere nije nedostajalo, jer su svi uživali u sjajno pripremljenim koktelima sa novom Neptuniom, a ono što je mnoge ostavilo bez daha jeste podizanje Hendrick’sovog balona na vrući zrak. Bio je to prizor koji će se pamtiti i o čemu će se dugo pričati. Nažalost zbog vjetra koji je puhao u Mostaru, bila je onemogućena vožnja ovim balonom.

Kopirati
Drag cursor here to close