Loši momci

Film o Arkanu: Eva Mendes kao Ceca, De Niro kao Slobo?

Lifestyle / Flash | 22. 10. 2015. u 14:23 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Hollywood uskoro počinje snimati film "Skok tigra" o životu zapovjedniku Srpske dobrovoljačke garde Željka Ražnatovića Arkana, u kojem će glumiti i oskarovac Robert de Niro i latinoamerička glumica Eva Mendes.

Film se, prenosi Kurir, snima po knjizi "Arkan" Vladimira Đorđevića.

''Ovaj film je nadahnut Arkanovom životom, ali neće ga baš vjerodostojno prikazati. Bit će vrlo sličan filmu 'Kum' i 'Scarface'. Naglasak će biti stavljen na njegov odnos a tadašnjim predsjednikom države Slobodanom Miloševićem i sa suprugom Svetlanom Cecom Ražnatović'', kaže Đorđević za Kurir.

Tko će igrati Arkana još nije poznato, a za tu ulogu su, tvrdi beogradski tabloid, zainteresirani Branislav Lečić, Sergej Trifunović i Petar Strugar.

''Ima još zainteresiranih za ovu ulogu, ali casting još nije završen i nije određeno hoće li glavni glumac biti iz Srbije ili Amerike'', rekao je Đorđević.

Snjimanje bi trebao početi u veljači 2016., a snimat će se Srbiji, Švedskoj, Americi i Crnoj Gori.

''Imali smo casting u Americi, gdje se prijavilo 1.000 glumaca, a samo za glavnu ulogu njih 400. Budžet filma 7,5 milijuna dolara i očekujemo ogroman uspjeh, pogotovo u Americi, jer tamo odlično prolaze i mnogo su popularne teme o lošim momcima'', rekao je Đorđević.

Kopirati
Drag cursor here to close