Prognoza

Čeka li nas kiša i idućih dana?

U srijedu se u Bosni i Hercegovini očekuje djelomično vedro vrijeme. Prije podne s kišom u Hercegovini, središnjim, istočnim i sjeveroistočnim područjima Bosne.
Lifestyle / Flash | 07. 11. 2023. u 08:33 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Narednih dana u Bosni i Hercegovini se očekuje oblačno vrijeme s kišom i pljuskovima, javlja Anadolu.

Jutros je u Bosni i Hercegovini oblačno vrijeme, lokalo sa slabom kišom.

"Danas će u Bosni i Hercegovini prevladavati pretežno oblačno vrijeme s kišom i lokalnim pljuskovima. U Hercegovini je moguća grmljavina. Više padavine poslije podne i tijekom noći. Vjetar slab južni i jugoistočni. Dnevna temperatura od 14 do 20 stupnjeva Celzijusa", priopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH (FHMZBiH).

U srijedu se u Bosni i Hercegovini očekuje djelomično vedro vrijeme. Prije podne s kišom u Hercegovini, središnjim, istočnim i sjeveroistočnim područjima Bosne. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između šest i 12, na jugu do 16 stupnjeva. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između deset i 15, na jugu do 19 stupnjeva.

U četvrtak će u Bosni i Hercegovini prevladavati sunčano vrijeme uz umjerenu oblačnost. Po kotlinama i uz riječne tokove će biti magle. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između nula i pet, na jugu do 10 stupnjeva. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 11 i 17 stupnjeva.

U petak, u Bosni i Hercegovini novo naoblačenje sa zapada će uvjetovati kišu i pljuskove. Glavnina padalina se očekuje u poslijepodnevnim i večernjim satima. Povremeno su mogući jaki udari juga. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između tri i osam, na jugu do 11 stepeni. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 12 i 18 stupnjeva.

Kopirati
Drag cursor here to close