Ne može u Blagaj, može u Stolac

Biciklijada Humskom Zemljom: Idemo tamo gdje su svi dobrodošli!

Ero Travel i udruga Planinica Mostar pozivaju Vas na ''Biciklijadu Humskom Zemljom''!
Lifestyle / Flash | 25. 09. 2019. u 07:55 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''Poteškoće dolaze kao izazov volji. Mi smo našu poteškoću prevazišli i s ponosom možemo reći: ''Biciklijada Humskom Zemljom'' se nastavlja'', poručili su iz Ero Travela!

Umjesto, kako je to prvobitno bilo zamišljeno, u Stjepan gradu u Blagaju, manifestacija će se održati na drugom lokalitetu, ''na kojem su dobrodošli svi sudionici ove turističke manifestacije koja promovira aktivni turizam u našoj županiji''.

Start biciklijade kreće iz Stoca - Nekropola stećaka Radimlja, u nedjelju, 29. 9. u 10:00 sati.

''Na istom lokalitetu stećaka završava naša biciklijada, ali će se program nastaviti izvedbom srednjovjekovnog performansa ''Vitezova herceg Stjepana Kosače'' iz Stoca'', navodi se u priopćenju.

Svi oni koji su se prvotno prijavili bit će osobno obaviješteni, a oni zainteresirani za ovu manifestaciju svoje prijave mogu izvršiti najkasnije do subote, 28.09.2019. godine, na Facebook stranici agencije Ero-travel (https://www.facebook.com/erotravel/) ili na [email protected].

Sudjelovanje na ovoj biciklijadi je potpuno besplatno, a osigurani su i lunch paketi za sve sudionike stoga požurite i prijavite se jer broj mjesta je ograničen!

Sponzor ovog događaja je Središnji državni ured za Hrvate izvan Republike Hrvatske.

Kopirati
Drag cursor here to close