NEKTAR OK FEST 2018

Tjentište dočekuje zvijezde svjetske i regionalne glazbene scene

Osjeti prirodu, osjeti zabavu, osjeti avanturu, doživi NP Sutjeska i Nektar OK Fest!
Lifestyle / Flash | 01. 03. 2018. u 14:03 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U vrijeme kada početkom srpnja prijestllnice u unutrašnjosti i gradovi na obali dočekuju ljubitelje zabave, plaže i uzavrele atmosfere po klubovima, NP Sutjeska i Nektar OK Fest petu godinu za redom dočekuju sve one koji osim odličnog provoda uz vrhunsku svirku izvođača, žele da okuse i čari prirode, kampuranja pod vedrim nebom, uz rafting, planinarske šetnje i nesvakidašnji pogled sa najljepših vidikovaca ovog nacionalnog parka. Nektar OK Fest pruža jedinstveno festivalsko iskustvo koje čini spoj muzike, avanture i adrenalinskog doživljaja.

Tjentište će i ove godine od 6 do 8. srpnja dočekati zvijezde svjetske i regionalne glaztbene scene. Tako će tijekom trodnevne OK avanture na Jägermeister main stageu publiku zabavljati: Stereo MC’s - Rudimental DJ set - Gibonni - Kiril Djaikovski - Hladno pivo - Jinx - Letu Štuke - S.A.R.S. - Elemental.

Najvjernija festivalska publika OK kamperi i ovoga puta imat će priliku da u dnevnom programu uživa u odličnim svirkama koji će za njih na OK stageu OK kampa izvesti: Laka - Zemlja gruva - Atheist rap - Obojeni program - Orthodox Celts - Ritam nereda.

Svakako da zabave neće nedostajati ni na najvećem bazenu na Balkanu koji se nalazi u sklopu festivalske zone. A s kim će publika na OK Summer stageu imati priliku da se zagrije za nastupe ic provod na druga dva festivalska stagea, saznar ćemo uskoro.

Za one koji glazbenu avanturu žele da kombiniraju sa jedinstvenim adrenalinskim doživljajem sadržaja koje nudi NP Sutjeska, kao što je rafting i posjeta Trnovačkom jezeru uz obilazak vidikovaca sa kojih se pruža fenomenalan pogled na jednu od posljednjih očuvanih europskih prašuma - Perućicu, i ove godine Nektar OK Fest spremio je posebne festivalske pakete.

Posebno izdvajamo SUPER PONUDU za OK kampere gdje se u samom startu nudi ograničen broj paketa po super cijeni od 25,00 KM koji podrazumjevaju trodnevni boravak u OK kampu uz mogućnost prisustva svim sadržajima unutar festivalske zone na Tjentištu. Kako dođi do svog OK paketa saznajte na službenoj stranici.

Osjeti prirodu, osjeti zabavu, osjeti avanturu, doživi NP Sutjeska i Nektar OK Fest!

Kopirati
Drag cursor here to close