Prijavite se

Mostar: U pripremi ekološka akcija čišćenja Starog grada

Osim članova navedenog kluba očekuje se i veliki odaziv prijateljskih ronilačkih klubova iz cijele regije, kao i spasilačkih službi, udruženja građana i volontera.
Lifestyle / Flash | 09. 05. 2018. u 14:33 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ronilački klub 'Neretva' i ove godine, kao i prethodnih organizira ekološku akciju čišćenja korita i obala rijeka Neretve i Radobolje, Starog mosta, kula i starog dijela grada. Ovom akcijom će biti obuhvaćeno područje od Carinskog mosta do mosta 'Hasan Brkić'.

Eko akcija će se održati u nedjelju, 3.6. sa početkom u 10 sati. "Ove godine ćemo poseban naglasak staviti na čišćenje nekoliko kritičnih dijelova obala Neretve, gdje se nalaze velike količine otpada, te bi na te dijelove ujedno i postavili table sa natpisima 'Molimo ne bacajte otpad'".

Osim članova navedenog kluba očekuje se i veliki odaziv prijateljskih ronilačkih klubova iz cijele regije, kao i spasilačkih službi, udruženja građana i volontera. Sudionike eko akcije će osiguravati Interventna spasilačka služba Mostar, čiji će članovi također uzeti učešće u istoj.

Po završetku eko akcije planiran je ručak i druženje za sve sudionike. "Mislimo da je ovo jedna vrijedna akcija, koja će dati veliki doprinos na podizanju ekološke svijesti građana kao i samog uređivanja našeg Grada pred nadolazeću turističku sezonu", navode organizatori.

Generalni pokrovitelj eko akcije je Turistička zajednica HNŽ. Ukoliko ste zainteresirani da sudjelujete u ovoj eko akciji možete se prijaviti na broj telefona 062 79 79 79 ili mail [email protected].

Kopirati
Drag cursor here to close