'Molitva za Domovinu'

Poziv na molitveni pohod Bobovcu

Euharistijsko slavlje na Bobovcu, koji se nalazi na području župe Kraljeva Sutjeska, bit će u 11 sati...
Kultura / Vjera | 22. 10. 2021. u 13:29 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ministarstvo obrane i Oružane snage Bosne i Hercegovine i ove godine, po 18. put, organiziraju hodočašće na Bobovac „Molitva za Domovinu“, koje će biti upriličeno u subotu, 23. listopada 2021. godine.

Euharistijsko slavlje na Bobovcu, koji se nalazi na području župe Kraljeva Sutjeska, bit će u 11 sati, a predvodit će ga bosanskohercegovački kardinal i nadbiskup metropolit Vrhbosanske nadbiskupije Vinko Puljić u zajedništvu s mons. Tomom Vukšićem, nadbiskupom koadjutorom Vrhbosanske nadbiskupije i apostolskim upraviteljem Vojnog ordinarijata u BiH.

Program molitvenog pohoda, na kojem će se primjenjivati mjere zaštite od pandemije COVID-19, započet će okupljanjem u 09:30 sati kod rijeke Bukovice podno Bobovca, odakle će se u 09:45 sati organizirano, u molitvenoj procesiji, krenuti prema Bobovcu.

Po završetku molitvenoga pohoda, za sve sudionike će biti pripremljen i podijeljen vojnički grah.

''Pozivamo sve zainteresirane predstavnike medija da u subotu 23. 10. 2021. godine budu najkasnije do 09:30 sati kod rijeke Bukovice podno Bobovca, odakle kreće molitvena povorka prema Bobovcu'', poručili su organizatori.

Kopirati
Drag cursor here to close