"Putovanje kroz BiH"

Zoran Matić u korice knjige skupio 150 bisera BiH

Na preko 300 staranica ispisani su savjeti i doživljaji pomoću kojih ćete upoznati i doživjeti ovu divnu zemlju na pravi način.
Kultura / Knjige | 21. 11. 2021. u 12:42 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Autor književnog ostvarenja "50 top lokacija Bosne i Hercegovine" Zoran Matić, predstavlja dopunjeno izdanje svoje knjige pod nazivom "Putovanje kroz Bosnu i Hercegovinu".

Zoran Matić je 2020. godine objavio knjigu o ljepotama Bosne i Hercegovine pod nazivom "50 Top lokacija Bosne i Hercegovine" čiji je tiraž rasprodan za manje od godinu dana, tako da je ovo novo i dopunjeno izdanje priča o Bosni i Hercegovini.

Knjiga sadrži 150 lokacija iz svih sfera turizma (gradovi, parkovi prirode, vodopadi, planine, jezera, tvrđave, vjerski objekti i još mnogo toga), zatim priče o gastronomskoj ponudi, preporukama za kafiće i klubove koji čuvaju i baštine rock kulturu i još neke zanimljivosti iz Bosne i Hercegovine.

Foto: PR / Zoran Matić u korice knjige skupio 150 bisera BiH 

Na preko 300 staranica ispisani su savjeti i doživljaji pomoću kojih ćete upoznati i doživjeti ovu divnu zemlju na pravi način.

"Ovo je jedna od onih knjiga koju rado imate u torbi i u automobilu i koja će da vam osigurati neke sjajne trenutke s vama dragim ljudima,koje ćete dugo pamtiti", navodi autor.

Između ovih korica okupljene su zanimljivosti, legende i priče, prirodna bogatstva, ljudi koji su obilježili ovu zemlju i još mnogo toga.

Knjiga "Putovanje kroz Bosnu i Hercegovinu" banjalučkog autora Zorana Matića je objavljena u izdavaštvu GrafoMarka iz Laktaša.

Kopirati
Drag cursor here to close