U Međugorju

U srijedu predstavljanje knjiga 'Balkanski soj – mutacija domoljublja' Emila Karamatića

Uz čašicu dobre broćanske blatine o knjizi će besjediti Goran Karanović i Marko Antonio Brkić uz poneki odgovor autora knjige Emila Karamatića.
Kultura / Knjige | 10. 02. 2023. u 17:04 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Facebook / Knjiga Emila Karamatića

Nova knjiga Emila Karamatića ''Balkanski soj – mutacija domoljublja'' sarajevske izdavačke kuće ''Dobra knjiga'' bit će predstavljena u srijedu, 15. 2. 2023. godine, s početkom u 18 sati, na Sveučilištu Hercegovina, Ulica Kraljice mira 3A Bijakovići – Međugorje.

Uz čašicu dobre broćanske blatine o knjizi će besjediti Goran Karanović i Marko Antonio Brkić uz poneki odgovor autora knjige Emila Karamatića.

Ovo je jedinstvena prilika da se upoznate sa onim riječima i rečenicama koje ostanu iza mikrofona i kamera i koje postanu knjiška cjelina uz koju se dočekuju zore.

''Kada se promoviraju knjige, zapravo se promoviraju autori. Treba promovirati ideju čovjeka i njegov duh koji je on uspio ukoričiti između određenih vremenskih intervala, a izražava svojevrsnu društvenu savjest autora kakav je Emil Karamatić'' rekao je Marko Antonio Brkić.

''Za Karamatića nema misterija. Dugogodišnji novinarski rad razobličio je sve iluzije. Umjesto zidova moćnih institucija, on vidi kulise sagrađene na laži iz sopstvenog interesa. Tipkovnica koju dodirne Emil Karamatić pretvara se u reflektor koji baca svjetlo na manipulativne i kriminalne sprege politike i društva u tamnom bosanskohercegovačkom poraću'', kaže Goran Karanović.

Kopirati
Drag cursor here to close