''Moja Hercegovina'' autorice Daniele Škegro

Široki Brijeg: Na predstavljanje knjige poezije došlo šest ljudi

Nažalost, Širokobriježanke i Širokobriježani nisu prepoznali ovaj događaj te ih je na predstavljanje knjige došlo šestero, ne računajući članove navedenog KUD-a i fotoreportere.
Kultura / Knjige | 13. 02. 2018. u 19:15 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Knjiga poezije ''Moja Hercegovina'', autorice Mostarke Daniele Škegro, predstavljena je u utorak navečer u skoro praznoj Narodnoj knjižnici u Širokom Brijegu.

Promotorke knjige, koji su poeziju punu ljubavi prema svom kraju pokušali približiti publici, bile su Marija Ćeškić i spisateljica Marija Lovrić, a sami program započela je autorica koja je nazočnima otpjevala svoju pjesmu u pratnji članova KUD-a Mokro.

Nažalost, Širokobriježanke i Širokobriježani nisu prepoznali ovaj događaj te ih je na predstavljanje knjige došlo šestero, ne računajući članove navedenog KUD-a i fotoreportere.

Marija Lovrić kazala je kako pjesnikinja u ovoj zbirci pjesama donosi jednu neizmjernu ljubav prema kraju, prema domovini, prema suncu, prema kamenu i svemu što se rađa iz ovog našeg krša.

''Ono što me se posebno dojmilo je sami početak kojim autorica potvđuje najveću istinu, 'sve možemo promijeniti, ali mjesto rođenja ne, to je naš jedinstveni matični broj'. Stihovima ljubavi prema Hercegovini Daniela nam donosi sebe i u svakoj pjesmi na jedinstve način nam otkriva nešto novo, inspirativno i nadahnjujuće'', kazala je spisateljica Lovrić.

Daniela Škegro rođena je u Mostaru. Poznata je glazbenica i kantautorica. Sudionica je mnogih međunarodnih festivala zabavne glazbe na kojima je višestruko nagrađivana. Do sada je objavila dvije knjige: Zbirku citata, misli i izreka ''Ja sam taoc svojih želja'', te zbirku poezije ''Samo žena''. 

Kopirati
Drag cursor here to close